עזרה שבע ברכות - שח מט: הבו רעיונות!!

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לתוכנית, לוגו, סלוגן, ועוד... לשבע ברכות בנושא שח מט.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון לתלבושת ועיצוב מקווה שזה יעזור............שכולם ילבשו שחור לבן זה דבר ראשון וגם שהכל יהיה ערוך עם שחור לבן והצלחות יהיו מרובעות כמו המשחק....
מקווה שעזרתי במשהו....

• הוסף לסימניות
לחשוב בהגיון. לנצל את המשחק להתקדמות. לחשוב מהלך לפני.
להבין את הטקטיקה במשחק. להתבונן בשלבי המשחק.

• הוסף לסימניות
הכל שחור ולבן

קבצים מצורפים

• שבע ברכות (3).JPG
    שבע ברכות (3).JPG
    2.2 MB · צפיות: 847
  • הוסף לסימניות
תודה מראש!

תסבירי יותר כדי שיוכלו לעזור לך.
למי התוכנית? לגברים ולנשים? רק לנשים? יושבים בהפרדה? משתתפים משני הצדדים שכבר מכירים אלו את אלו, או שיש צורך במשחק הכרות? משתתפים רק משפחה מצד אחד?

• הוסף לסימניות
תודה מראש!

"מחשבים מהלכים, מתנות מאחים"
"מחשבים מהלכים, טיפים תומכים"

כל אחד צריך להביא חפץ בשחור או לבן ולהתאים לו טיפ לחיים.
או שמביאים שלל חפצים שחורים ולבנים ובוחרים במקום.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו.
הסלוגן היה עשיתם את הצעד הנכון,
הכל היה ערוך שחור לבן, מפית משובצת, בפוטושופ חתכנו תמונה של החתן והכלה בצורת מלך ומלכה של שחמט, הדפסנו בענק עם הסלוגן ותלינו על הקיר, הדפסנו על מדבקה בקטן והדבקנו על כל מפית, החלפנו גם את תוויות הבקבוקים, הכל.
על השולחנות פיזרנו מלא חיילי שח מט קטנים שקנינו במקס סטוק (זה היה לפני שנים) ופיזרנו משפטים על מלך מלכה רצים אבל אני לא זוכרת מה.

• הוסף לסימניות
תסבירי יותר כדי שיוכלו לעזור לך.
למי התוכנית? לגברים ולנשים? רק לנשים? יושבים בהפרדה? משתתפים משני הצדדים שכבר מכירים אלו את אלו, או שיש צורך במשחק הכרות? משתתפים רק משפחה מצד אחד?
שבע ברכות קטן משפחתי, זוגות מצד אחד בלבד + ההורים של החתן.

• הוסף לסימניות
יש לי הקראה מהממת!! משהו נדיר על שחור לבן
שזה בעצם טיפים לחתן וכלה לקראת החיים

כל בית מסתיים ב:
"כי החיים הם לא שחור לבן
ואפשר להתפשר, כמובן :)"

אני צריכה את אישור המחברת על מנת להעלות את זה כאן.

• הוסף לסימניות
משהו מוכן להעלות לי ציור\ תמונה של מלך ומלכה (שחמט) בשחור לבן כדי שאוכל לעצב תמונה של הזוג בפנים???
תודה

• הוסף לסימניות
פעם עשינו שבע ברכות באותה הנושא, אני אצטרך לחפש את החומר ואז העלה,
מתי את עושה את השבע ברכות הזה???

• הוסף לסימניות
%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%97%D7%9E%D7%98-%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%95-%D7%A8%D7%96%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%9C%D7%9B%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%97-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%95%D7%9C-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94_csp39172279.jpg

אנחנו הורדנו את הצלב מהמלך כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה