שבק חיים בגיל 22 שנה!!! (לא להבהל----)

• הוסף לסימניות
המקרר הישן והטוב שבק חיים
יש לכם מקרר טוב?
אתם מרוצים ממנו?
אשמח אם תמליצו לי, מה הדגם כמה שנים כבר נהניתם ממנו
ו...מה המחיר

תודה גדולה!

ואני יודעת שיש דיונים ע"כ ובכלאופן- מי שיכול להמליץ --יעזור לי מאד!!!!

שנשמע בשורות טובות ויבולע המוות לנצח:(

• הוסף לסימניות
מה שחשוב לדעת לגבי מקרר בימינו זה שרוב המקררים הם דיגיטליים ואסור לפתוח אותם בשבת בכלל אם לא העבירו אותם לפיקוד שבת.
אז דבר ראשון צריך שיהיה פיקוד שבת כשר ונוח להפעלה. וכמובן גם איכות המקרר וגודלו וכל שאר הפרמטרים.

• הוסף לסימניות
בד"ה
ה' נתן ה' לקח, יהי שם ה' מבורך!

שארפ 2265
מעולה
בשימוש כבר 3+ שנים
מרוצה מאוד מאוד
בזמנו עלה סביבות 3700(מקווה שאני זוכרת נכון)

• הוסף לסימניות
היינו נכנסים ומנסים לעזור גם עם כותרת פחות מחרידה,
אנא, אל תעמיסו עלינו פחדים ולחצים בימים טרופים שכאלו.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מקרר מכני של אמקור מעולה!!
מעל 4 שנים...אין בעיה של חילול שבת!
עלה בסביבות 3,500 ש"ח
550 ליטר
נוח מאוד ועובד טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1330986:
בס"ד
מקרר מכני של אמקור מעולה!!
מעל 4 שנים...אין בעיה של חילול שבת!
עלה בסביבות 3,500 ש"ח
550 ליטר
נוח מאוד ועובד טוב.
במקררי אמקור יש הבדל בין אותו מוצר כשהוא תוצרת טורקיה שמחירו כנ"ל ובין תוצרת ישראל שמחירו כ- 5,000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש לי שארפ בן 12, בלי עין הרע, לא ראה אף פעם טכנאי.
רק מה? החלקים היו פעם מאוד שבירים, אני חושבת שהם מאוד השתפרו בקטע הזה.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון שארפ הוא ה- מקרר,
רק שיש בעיה עם החלקים,
אפשר דגמים?
תודה גדולה
הענות המהירה- זה נושא לאשכול הסנגוריה!!!! אשריכם ישראל
אני מתכתבת פה ובנתיים האוכל מחמיץ----:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1331004:
במקררי אמקור יש הבדל בין אותו מוצר כשהוא תוצרת טורקיה שמחירו כנ"ל ובין תוצרת ישראל שמחירו כ- 5,000 ש"ח.

!!! Made In Israel

• הוסף לסימניות
ראשית, תבררי אם קיים מכני בשוק שיתאים לצרכים שלך(גודל כללי, מקרר גדול ע''ח המקפיא או להיפך, גודל סירים/מיכלים ועוד) מנסיון זה הכי עמיד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה