דרוש מידע שברנו לשכן במהלך בניה כמה מרצפות בחצר ולא משיגים כזה דוגמה,

• הוסף לסימניות
שברנו במהלך בניה מספר רצפות ואנו לא משיגים כזה דוגמה.
כעת הוא רוצה שנחליף את כל הריצוף בחצר והקבלן רוצה ע"ז 18,000 שח ,
אולי יש למישהו מספר בלטות כזה למכור לנו או שיודע על חנות שמוכרת כזה ריצוף,זה יעזור לנו מאוד.
תודה רבה
בלטות.jpg
בלטות.jpg
בלטות.jpg
בלטה.jpg

• הוסף לסימניות
הם יודעים באיזה חנות קנו את הריצוף הזה?
אם כן, אפשר לברר מי היצרן ולייבא ממנו ישירות כמות קטנה.
יהיה יותר זול מאשר 18,000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני אשלח תמונה לסוכן שאני עובדת איתו ואשאל אותו אם הוא מכיר משהו כזה או אם יש לו רעיון היכן ניתן להשיג. מאד מאד מקוה שאוכל לעזור לכם כי זו באמת עגמת נפש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
איזו עגמת נפש.
אם לא תמצאו ריצוף תואם יש אופציה נוספת והיא דבק נדמה לי של שיש שמתקשה ונותן מראה דומה מאוד למרקם הכללי. (אם אני זוכרת נכון זה קיים במספר גוונים)
כך תיקנו לנו שכנים ריצוף ששברו אצלינו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהסכום 18000 אלף די יקר, (את האמת שזה קשור בגודל של המרפסת...),
בעקרון אפשר לנסות אצל קבלנים זולים יותר, אני מכירה כמה קבלנים יחסית מאוד זולים בשוק, אם זה רלוונטי אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
אם השברים אם בקטע האמצעי של האריח (ז"א לא התפרים המדוגמים) אפשר אולי לנסות לבקש מאיש שיש לסתום עם דבק שיש בגוון מתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה