דרוש מידע שברנו לשכן במהלך בניה כמה מרצפות בחצר ולא משיגים כזה דוגמה,

• הוסף לסימניות
ממש לא.
יפה שהם לא מתווכחים ומוכנים לתקן וגם מתאמצים למצוא בדיוק כאלו אריחים.
אבל מכאן ועד ליפול לסחטנות שפלה?
לא.
אם הם רוצים להיות פיירים, אדרבה, שיחליפו להם את האריחים הבודדים השבורים, ויעניקו להם 500 שקלים כפיצוי על עוגמת הנפש פלוס ספר משובח (למשל "תן לישון, געציל!").

ומה, אם לשכן עצמו היה נשברים פה ושם אריחים בודדים (נניח משברים שנפלו לחצר לאחר ירוט של כיפת ברזל, וואלה אנא אערף), מה היה עושה? האם היה הולך ומשלם 18 אל"ש על ריצוף חדש? לא נראה לי.
נו, נו. סחטנות שפלה לא הייתי קוראת לזה. אני לא יודעת מה טיב הבנייה שנעשתה, אבל בכל בנייה שאתם מתכננים - תורידו את הכובע לפני השכנים מלמטה, במיוחד אלו שבחצר. לא מספיק שהם ספגו את הבנייה, כשבעצם הם מוותרים על החצר שלהם למשך תקופה זו, הם אמורים גם להתקע עם מרצפות שבורות או לא תואמות?
אם רוצים להיות פיירים, אז את הפיצוי המדובר נראה לי שמגיע להם לקבל בלי קשר לנזקים.

עריכה: כמובן שצריך לבדוק מה ההלכה. התייחסתי רק לגישה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כאן במקרה הקבלן היה חייב לישבור את הריצוף כי הוצאנו יסודות מהחצר וזה הסיבה,
מה שכן המפקח כתב בחוזה שעל הקבלן להחליף את כל הריצוף באופן שלא יהיה רזרבה,
והקבלן לא הסכים לחתום ואנו לא רבנו ע"ז חבל
אכן מקרה שונה, כי היה ידוע מראש שחובה לשבור ריצוף. אם היו יודעים מראש שאין רזרבה (על ידי בירור אצל השכן) היו יודעים מלכתחילה, שכלל הבניה צריכה לעלות עוד 18,000 ש''ח. סעיף נוסף לשאר סעיפי ההוצאות...
היתה מתעוררת אז השאלה, מי יישא בעלות הזו, האם הקבלן או אתם הבונים, או פשרה של חלק וחלק. בכל מקרה, אם תופסים את זה כחלק מהוצאות הבנייה מראש, זו הרגשה אחרת מאם תופסים את זה כתקלה בלתי צפויה או כזו שיכלו למנוע אותה, שגוררת הוצאות גדולות...

מאחלת לכם שתצליחו למצוא מרצפות מתאימות, או פיתרון טוב אחר. ושתהנו מאוד ממה שבניתם, ויהיה לכם מזה רק טוב, רווחה וברכה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לך כמה מרצפות ספער במחסן?!

הוא אשר אמרתי. יש לי לתת רק 3-4,
כי יש לי במחסן 9 בלבד, ואחרי שקראתי פה באשכול שהחנות נסגרה, אני לא רוצה לתת את כולן שמא נזדקק להם, ואז אצטרך לפתוח אשכול בפרוג ולשאול למי יש וכו'...

• הוסף לסימניות
אני ממש מבינה את השכן שרוצה ריצוף חדש,
פשוט, כי יש לי את הריצוף הזה גם, והוא על הפנים :)
(אה, ויש לי לתת ל @להודות ולהלל! רק 3-4, לכן הוא ממשיך לחפש)

רגע,רגע,
כמה יעלה ריצוף חדש אצלכם? אולי כדאי לרצף לכם את החצר (בהשתתפות מסוימת -זה ביניכם) תמורת הריצוף הישן שלכם?

• הוסף לסימניות
1. יש חנות בירושלים ששלחנו אותנו פעם לחפש קרמיקה ישנה. תזכירי לי לברר בצהריים. (באזור הבוכרים אולי נקרא : חיים מוחה)
2. את יכולה לקחת רצף ערבי/סיני ולשלם לו לפי שעה/עבודה. ( אבל זה נשמע שהשכן ירצה לבחור ריצוף חדש וכאן יגיע הויכוח על מחיר הריצוף כי יתכן שאת חייבת לו רק את הבסיס הכי זול והוא ידרוש משהו יפה ויקר יותר.)

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת, לנסות לפרסם בעלון של מודיעין עילית שאתם מחפשים ריצוף כזה אולי למשהו נשאר למכור לכם.

• הוסף לסימניות
רגע,רגע,
כמה יעלה ריצוף חדש אצלכם? אולי כדאי לרצף לכם את החצר (בהשתתפות מסוימת -זה ביניכם) תמורת הריצוף הישן שלכם?

גאוני.
אני ממש בעד. אצלנו זה מרפסת, בטוח יותר זול.

• הוסף לסימניות
כל קבלן מתחיל יודע להוציא בזהירות מרצפות שלמות ולהעביר אותם למקום אחר.
ולכן בד"כ עם קצת רצון אפשר לעשות הכל ובזול.
???
לא הבנתי איך זה קשור?
הפועלים שלהם שברו בלי כוונה לעשות זאת אסטטית או להוציא מרצפות בצורה שלמה.
הם פשוט שברו, ופתרונות כגון לעשות מסגרת או משהו כזה רוב הסיכויים לא באים בחשבון, טכנית.

• הוסף לסימניות
???
לא הבנתי איך זה קשור?
הפועלים שלהם שברו בלי כוונה לעשות זאת אסטטית או להוציא מרצפות בצורה שלמה.
הם פשוט שברו, ופתרונות כגון לעשות מסגרת או משהו כזה רוב הסיכויים לא באים בחשבון, טכנית.
למה לא באים בחשבון טכנית?
ברור שמה שהיה זה היסטוריה, אבל אפשר כרגע להעביר מרצפות שלמות למקום של השבורות וכך יצרו מצב שיהיה אפשר לעשות מסגרת וכד'.

נ.ב. זה בתשובה לתגובה שלכם, לא הייתי שם, יתכן שמשהו במציאות שם לא מובן לי.

• הוסף לסימניות
למה לא באים בחשבון טכנית?
ברור שמה שהיה זה היסטוריה, אבל אפשר כרגע להעביר מרצפות שלמות למקום של השבורות וכך יצרו מצב שיהיה אפשר לעשות מסגרת וכד'.

נ.ב. זה בתשובה לתגובה שלכם, לא הייתי שם, יתכן שמשהו במציאות שם לא מובן לי.
נראה לי אנחנו מדברים בשפת חרשים.
מאיפה יביאו מרצפות שלמות? הענין פה שלא מוצאים מרצפות באותה דוגמה.

• הוסף לסימניות
צ'רי, הוא מתכוון להעביר מרצפות ממקום שבו אפשר לעשות מסגרת, ע"י שילוב של סוג אחר של מרצפת, למקום של המרצפות השבורות

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי.
אם ימצאו משהו יפה ומתאים זה בהחלט פיתרון.

• הוסף לסימניות
וואו אני ממש במתח,
@להודות ולהלל ו@תמי היין
תעדכנו אם הרעיון הגאוני אכן בוצע...
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
וואו אני ממש במתח,
@להודות ולהלל ו@תמי היין
תעדכנו אם הרעיון הגאוני אכן בוצע...
בהצלחה!!!
אני חושב שנלך על החלפה בגלל שיש 40 שבורים ו10 רזרבה עדיין חסר30 שלא נראה שמרזרבות נגיע לכך לכן יש קבלן אחר שמסכים במחיר של200 שח למטר כולל עלות ריצוף ב 50 שח ויש 40 מטר בחצר זה נראה הפתרון הטוב ביותר

• הוסף לסימניות
שלום רב יש לי את אותה צרה אני שברתי בטעות למישהו 3 מרצפות בפרוייקט של חברת מגן אין להם בכלל ברמה ד' בבית שמש בגודל מטר על מטר אני מוכן לשלם הרבה על כל בלטה אשמח מאוד למי שיש דרך לעזור הטלפון שלי 0548579667
(אגב אני חושב שצריך להיות תקן שמקבלים את הדירה עם מרצפות חלופיות או לפחות החברה דואגת שיהיה מאיפה לקנות וזה גם עסק מעולה כי כל מטר כזה אפשר למכור ב300 ויותר כי אין לאנשים ברירה)

• הוסף לסימניות
מצרף תמונות של המרצפות תודה לעוזר
2.JPG

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 30 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה