דרוש מידע שבתתם בוינה?

• הוסף לסימניות
אני שהיתי במלון tabur hotel שאין איתו בעיה בשבת, וגם טענים שיש את פנסיון ליכטנשטיין שגם איתו אין בעיה, כמובן שם יש ידידים שגרים שם אפשר להתארח אצלם. בתי כנסת לא חסר, יש את אוהל משה, או בית כנסת אגודת ישראל, יש כמובן את בית הכנסת הגדול, בנושא אוכל יש מסעדה בשם אלף אלף הממוקמת על יד בית כנסת הגדול שם ניתן לרכוש סעודות בעלות של 35 יורו ל2 סעודות, יצוין שהאוכל ממש טוב. כל המקומות הנ"ל ניתן למצוא בגוגל מפס ולתכנן לפני שבת, הכל במרחק הליכה של גג רבע שעה, שבת שלום.

נ.ב. לפני שנוסעים כדאי לבדוק תחזית מזג אויר, אם חם זה ממש נורא, ומזגנים הוא דבר שאינו מקובל שם בבתי מלון, אלא רק בבתי כנסת.

• הוסף לסימניות
אני שהיתי במלון tabur hotel שאין איתו בעיה בשבת, וגם טענים שיש את פנסיון ליכטנשטיין שגם איתו אין בעיה, כמובן שם יש ידידים שגרים שם אפשר להתארח אצלם. בתי כנסת לא חסר, יש את אוהל משה, או בית כנסת אגודת ישראל, יש כמובן את בית הכנסת הגדול, בנושא אוכל יש מסעדה בשם אלף אלף הממוקמת על יד בית כנסת הגדול שם ניתן לרכוש סעודות בעלות של 35 יורו ל2 סעודות, יצוין שהאוכל ממש טוב. כל המקומות הנ"ל ניתן למצוא בגוגל מפס ולתכנן לפני שבת, הכל במרחק הליכה של גג רבע שעה, שבת שלום.

נ.ב. לפני שנוסעים כדאי לבדוק תחזית מזג אויר, אם חם זה ממש נורא, ומזגנים הוא דבר שאינו מקובל שם בבתי מלון, אלא רק בבתי כנסת.
תודה!
המידע חשוב לי מאד.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לקשר אתכם למשפחה ישראלית המתגוררת בוינה, שיש לה דירת אירוח בבנין שבו ממוקם בית חבד.

• הוסף לסימניות

איפה מתאים לטייל שם בשבת?

• הוסף לסימניות
אגב זאת אחת הערים הבודדות באירופה שיש להם עירוב באיזור נרחב של העיר עד לנהר
אנחנו היינו שם בבית חבד היה המון אנשים ואוכל נחמד

• הוסף לסימניות
המייל שלי sky31551...

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבית חבד לא ממש במרכז האיזור היהודי.

מצטרפים להמלצה על מלון טאבור. היינו מאוד מרוצים.

לטייל בשבת באיזור העירייה? לא מומלץ. זה מרחק הליכה גדול מאוד וזה מחוץ לעירוב.

יש לא רחוק מהאיזור היהודי לונה פארק עם גלגל ענק וממש נחמד לטייל שם בשבת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבר לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר דירת אירוח במחיר סביר לשלושה בחורים בוינה, לשבת הקרובה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר דירת אירוח במחיר סביר לשלושה בחורים בוינה, לשבת הקרובה?
תודה מראש
יש את זה..

היינו שם לפני חודש..
מקום ממש טוב - נקי, מודרני וקרוב לבית חב"ד (5 דק' הליכה) וממש במרכז העיר והאיזור היהודי.
וגם מתאים לשבת. גם מבחינת מפתח שאפשר לבקש מכני וגם שאין חיישנים שמדליקים אוטומטית את האור כשמישהו עובר.. הבעלים הבנתי שהוא חרדי מהקהילה שם.
קיצער ממליץ.

• הוסף לסימניות
אגב זאת אחת הערים הבודדות באירופה שיש להם עירוב באיזור נרחב של העיר עד לנהר
אנחנו היינו שם בבית חבד היה המון אנשים ואוכל נחמד
לפי מה שידוע לי
משבת לפני 3 שבועות
גם מעבר לנהר
על כל פנים מהצד היהודי
כלומר המשך טבור שטרסה פרטר שטרסה וכו'
יש עירוב

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבית חבד לא ממש במרכז האיזור היהודי.

מצטרפים להמלצה על מלון טאבור. היינו מאוד מרוצים.

לטייל בשבת באיזור העירייה? לא מומלץ. זה מרחק הליכה גדול מאוד וזה מחוץ לעירוב.

יש לא רחוק מהאיזור היהודי לונה פארק עם גלגל ענק וממש נחמד לטייל שם בשבת.
בית חב”ד במיקום הנוכחי שלו נמצא אכן במרכז.

מלון טאבור נסגר בינתיים, החליף שם ובעלות.

• הוסף לסימניות
יש שם הרבה מלונות שקרובים לאזור היהודי - רחוב טאבורשטראסה.
המלונות מאד זולים שם- למשל לנו בבין הזמנים בקיץ שילמנו 700 ש"ח על 3 לילות במלון 5 כוכבים- הילטון (הוא קצת רחוק) בשבת היינו במלון נוסף שממש הכיר את הציבור החרדי ובאו בכל פעם לפתוח לנו את הדלת החשמלית וכו' (שכחתי את שמו, אם זה חשוב אני יכולה לבדוק)
יש אפשרות גם לקחת דירות אירוח - אפשר לבדוק בבוקינג.
בנוסף יש אפשרות לשלם על ארוחות שבת מדהימות במסעדת א'-ב' שליד האזור היהודי.

• הוסף לסימניות
כאן יש פוסט מפורט ומסכם על שבת בוינה, כולל מידע על ארוחות שבת, עירוב, דירות ועוד:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה