אני לא הכנתי, אבל אם טובה בזה ובקלות אז למה לא?האם צריכה להביא משהו מעשי ידיה? בנוסף למתנה?
רעיון חמודיש ענין להביא גם אלבום של הארוסין?
אם את יודעת לאפות למה לא? זה מאוד יפה ומחמיא-אני ממליצה לך מאוד (גם בשבילך)האם צריכה להביא משהו מעשי ידיה? בנוסף למתנה?
עוגה, מוס......אם כן, מה למשל?
כן למה לאיש ענין להביא גם אלבום של הארוסין?
לדעתי לא צריך להביא לנשואים אם כן משהו פשוטכמו"כ לאחים הנשואים, מה להביא? מה עם הנכדים?
בול מה שאני עברתי...סתם הערה...
אני אפיתי..2 סוגי עוגיות מושקעות שדורשות עבודה..
ולא אשכח..
איך היתי בהלם...מכל הידים הקטנות של כל האחינים שחיסלו את הצנצנות זכוכית...
אז אם כבר אופים שיהיה משהו פרקטי...
יפה שאת עדיין מכינה להם,אז אצלי חמותי..החזירה איתי תצנצנות זכוכית..חח..
חשבתי שקורה לי משהו...
היום..לאחר עשר שנים..היא מחזירה לי גם שקיות פס סגור שהבאתי בהם את החלות...
נו מה את רוצה שלא יאכלובול מה שאני עברתי...
הכנתי טרייפל מושקע בתוך קערת זכוכית יוקרתית
הקטנים והגדולים חיסלו אותו בדקה שהגישו אותו לשולחן
והקערת זכוכית נשברה כבר בשבת בצהרים![]()
למה לא להעריך?????יפה שאת עדיין מכינה להם,
אני באותו רגע קיבלתי על עצמי יותר לא להביא להם כלום אם הם לא יודעים להעריך
יפה שאת עדיין מכינה להם,
אני באותו רגע קיבלתי על עצמי יותר לא להביא להם כלום אם הם לא יודעים להעריך
לא בטוח שזה מגיע מחוסר הערכהכן..לקח הרבה זמן עד שחזרתי להכין...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //