איפה משיגים אותו?לארוחות לא צריך להזמין לכלום
ולשינה אולי לגשת לאחראי של ארוחות ולפעמים יש להם את המיטות בחדרים של השרפ
תרדו לאולם בריתות שם בדרך כלל מכיניםאיפה משיגים אותו?
עם מי מדברים?בהדסה יש חדר שקוראים לו מזוזה יש שם קוד שצריך להקיש את המילה מזוזה אבל א. זה לא לאוכל לשבת אלה עכשיו לכי ותצטיידי לשבת כמה עוגות פיצוחים וכו' אולי קפה לעכשיו...
ב. אני ילדתי בשבת ובעלי יצא החוצה ומיד שאלו אותו האם הוא צריך אוכל כך שיש בבדאות אוכל אפילו גם אני אכלתי ממנו דג סלמון והיה טעים פשוט לחפש אנשים חרדים בתוך הבית חולים והם יגידו בדיוק איכן חדר מזוזה וגם איך אפשר לקבל אוכל לשבת שיהיה שבת שלום ובשורות טובות
צריך להזמין מקום לארוחות?
יש מקום לינה לגברים?
דחוף לעכשיו...
תודה רבה!
מחלקת הלינה נסגרה בקורונה ולמטב ידיעתי טרם נפתחה מחדשארוחות יש את משפחת פרץ שכבר שנים שם, אפשר לאכול באולם שלהם, והם גם מכינים מנות ארוזות למי שרוצה לקחת לחדר.
יש מקומות לינה לפי מה שידוע לי, באחת המחלקות הישנות והלא מאוכלסות. אני חושבת שגם זה קשור לפרץ והם ידעו להפנות אותך למקומות לינה.
האוכל לא ליד בית הכנסת של חלונות שאגלביררתי אצל בעלי האוכל לשבת ליד הבית כנסת ליד חלונות שאגאל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים