צימר שבת בעלותך במירון בצל המלחמה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים יהיה שבת רגוע או לחץ מחיזבאללה
שבת בעלותך - חסידי לעלוב

• הוסף לסימניות
אני הייתי בשבועות במירון
היו כמה אזעקות, נשמעו פיצוצים ונראו יירוטים
האם זה יגרום לי לא להגיע פעם נוספת?
או לחילופין האם פחדתי?
לא בדיוק..
האם אני לא שפוי?
יכול להיות..

• הוסף לסימניות
כדאי הוא רשב"י לסמוך עליו וכו'
אולי יהיו כמה נטורי קרתא שידברו עם החיזבאלה כמו בל"ג בעומר...

• הוסף לסימניות
תלוי אם יהיה איזה חיסול משמעותי שוב.. אז חיזבאלה ישיבו מלחמה :oops:

• הוסף לסימניות
סביר להניח שעד אחרי הבחירות באיראן בסוף החודש חיזבאללה לא יתחיל במלחמה נרחבת
אבל א"א לדעת..אישית לא הייתי נוסע כל עוד הטפטופים קיימים.

• הוסף לסימניות
אחד הדברים הכי מטעים בצפון שיכוללהיות שבוע שתיים רגוע (יחסית) ואז מגיע איזה משהו והופך את הקערה על פיה ובכל פעם הוא שולח למקומות חדשים כמובן מבלי לזנוח את הישנים
וצריך לזכור שהדרך למירון בפרט בעליות מאוד בעיתית אין מקום לעצור ובכל האזור נופלים טילים בקיצור חוויה לא נעימה בלשון המעטה אם זה קורה בדרך וכשהוא יורה מטחים ז"א להיות במצב הזה לפעמים קרוב לשעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה