משתמשת מקסימה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אל תגלשו לנושאים שיסגרו את האשכול
בבקשה
בבקשה
וואו כמה שאתה צודק,גם בבני ברק צריך להתרחק מהמנוולים, וגם עם יש להם פראק יפה ומגוהץ).
ואם נוסיף שיש אבא ובחורים בבית?אבל לא להסכים להביא את החברה הביתה ולא בגלל שאין מקום זה כבר ניראה לי חניקה
למה לא לאפשר לאנשים מפוחדים להאמין שכל הבעיות בעולם מרוכזות בצפת ודי?כל מי שמפחדת בצפת, מוזמנת לעיר הקודש והתורה מודיעין עילית בלילות שבת באזור הכניסה לעיר....
פשוט לבכות ממה שקורה בעיר הכי שמורה במגזר....
חילולי שבת ופריצות מחרידה בפרהסיא הציבורית....
ה' ישמור לאן הגענו...
היום אי אפשר לחנוק אף בת, זה לא יעזור כלום, הכל נמצא בתוכנו.
מוגנות בדור 2025, היא רק ע"י הסברה ופתיחות.
שום דבר אחר לא יעזור.
עצוב, אבל אמיתי.
אני צפתית וברוך השם לא קרה לי כלוםאני רוצה לסגור שבת בצפת,
ושמעתי על מישהי שלא מסכימה לבת שלה לעשות את זה בעקבות כל הדיבורים לאחרונה על העלמויות/אירועים שהיו בצפת.
האם לדעתכם יש באמת סיבה לדאגה בתקופה הזאת?
או שזה יותר חשש כללי ולא משהו שצריך למנוע בגללו נסיעה?
ומה ההמלצה בנוגע לבנות בלבד
אשמח לשמוע דעות מניסיון ומידע מהשטח.
נו זה ממש ליד החרדיםאני צפתית וברוך השם לא קרה לי כלום
בעיקרון כל העלמויות זה איפה שהמרכז קליטה ברחוב צהל
איפה זה באיזה איזור?בעיקרון כל העלמויות זה איפה שהמרכז קליטה ברחוב צהל
רחוק מהעיר העתיקהא
איפה זה באיזה איזור?
לירושלמיים שביננו
אני צפתית וברוך השם לא קרה לי כלום
בעיקרון כל העלמויות זה איפה שהמרכז קליטה ברחוב צהל
רח' צה"ל מכיל שכונה חרדית ענקית...רחוק מהעיר העתיקה
ודאי.הסכנה איננה רק רוחנית טכנולוגית צריך להזהר מפגיעות וד"ל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //