היי אני סוכן קמפוסים כאן מהקבוצה אשמח מאד לעזור לכם על איזה שבת מדובראנחנו רוצים לעשות שבת גיבוש למשפחה כ-80 איש וכ- 20 חדרים
אירוח ברמה סבירה עם גישה לתחבורה ציבורית
האם יש למישהו מידע על מקום כזה?
במחיר נורמלי של עד 13 א'
מאוד מאוד יעזור לנו
אנו מחפשים מקום כזה והיום הולדת של אבא מתקרב ולא מוצאים שום מקום
תודה על כל פיסת מידע
מה עם קראט במודיעין עילית ?אנחנו רוצים לעשות שבת גיבוש למשפחה כ-80 איש וכ- 20 חדרים
במחיר נורמלי של עד 13 א'
מאוד מאוד יעזור לנו
תודה על כל פיסת מידע
הי, אנחנו גם מחפשים מתחם לחמישי - שבת ב' תמוז.היי אני סוכן קמפוסים כאן מהקבוצה אשמח מאד לעזור לכם על איזה שבת מדובר
היי, אנחנו עשינו במקום ממש מקסים, התלהבנו ממש והוא לוקח בסביבות 10 אל"שאנחנו רוצים לעשות שבת גיבוש למשפחה כ-80 איש וכ- 20 חדרים
במחיר נורמלי של עד 13 א'
מאוד מאוד יעזור לנו
תודה על כל פיסת מידע
אפשר מספר טלפון?היי אני סוכן קמפוסים כאן מהקבוצה אשמח מאד לעזור לכם על איזה שבת מדובר
תוכל בבקשה ליצור איתי קשר?היי אני סוכן קמפוסים כאן מהקבוצה אשמח מאד לעזור לכם על איזה שבת מדובר
"הדר בהדר" בחיפהאנחנו רוצים לעשות שבת גיבוש למשפחה כ-80 איש וכ- 20 חדרים
במחיר נורמלי של עד 13 א'
מאוד מאוד יעזור לנו
תודה על כל פיסת מידע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים