נכתב ע"י דינה די;1179944:או כדורי שוקולד עם קצת יותר ליקר מצופים שוקולד מומס ומעל לזלף שוקולד לבן זה ממש קל קצת יותר עבודה.
נכתב ע"י שרי 1;1179857:קשה לבקש מתכון בכזה יום.....אבל מה לעשות ב"ה יש גם שמחות.
אני רוצה להכין משהו לקידוש לא קשה לביצוע ולא יקר (יש לי משהו עם חמאת בוטנים ושקולד לבן ןשחור, יצא לי המון כסףף)
אולי יש לכם רעיונות??
שהקב"ה ישלח רפואה שלימה לילדים ולהורים .
נכתב ע"י מילה בסלע;1180294:אני עוד מחכה ממך לעדכון על מצב התינוקת ההיא, שהוטסה לארה"ב. מה שלומה??
נכתב ע"י רותי בן שימ;1180760:ראיתי מישהי שהכינה פצפוצי אורז בהירים (ללא שוקולד)
בתוך כוסית חד פעמית קטנה ושקופה.
את ממיסה על האש את המוצרים של הדבש טחינה סוכר חלבה ומרגרינה מוסיפה את הפצפוצים.
מערבבת הייטב.
ממלאה כוסית ומעט דוחסת פנימה ואח"כ הופכת את הכוסית ומוציאה את המילוי שקיבל את צורת הכוסית מעין פירמידה קטנה.
את מעמידה אותם על מנג'טים ומזלפת שוקולד בזיגזג מעל.
נראה מאוד מרשים ויפה.
נכתב ע"י שרי 1;1180829:רותי, אשמח לקבל מתכון מדויק , קשה לי בערך ,...
תודות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //