שבת כלה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות- מה לשלוח לכלה לשבת כלה. (הכלה היא חברתי הטובה ביותר...)

• הוסף לסימניות
שעון יפה עם ברכה שקשורה לזמן- יש לי משהו, פני באישי,
ספר "לקראת חלה" (על הפרשת חלה ואפיית חלות...)

• הוסף לסימניות
לאפות חלות עם פתקים מוטמנים בפנים,

לארגן לה מכתבים מכל החברות, וגם מהחתן...

• הוסף לסימניות
עוגה מעוצבת כשעון עם מחוגים אמיתיים בפנים

• הוסף לסימניות
הכוונה לשבת אחרי האירוסין או לשבת אופרוף?
אני קיבלתי מחברותי הטובות לשבת אופרוף דיסק עם שיר מרגש על הזמן המיוחד, שמוקדש עבורי, בשילוב השם שלי (יש מישהי באשדוד שעושה שירים מיוחדים) מרגש במיוחד!!!!

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינית ישלי גם שיר מאוד מרגש.

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה לי מחזיק לגפרורים (להדלקת נרות) בשילוב כסף, (נראה לי דמוי)
ועל קופסת הגפרורים עשתה עטיפה עם המונוגרם של ההזמנה,
מאד חמוד ומחמם את הלב.
(בדר"כ הכלה מקבלת את הפמוטים מהחמות בשבת זו, אז זה מתאים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;587674:
יש לך אותו?
ממליצה?
אין לי, אבל חברה שלי קבלה מחמותה שבת לפני החתונה את הספר מעוצב עם חלות וכ' ומאד נהנתה!!!

• הוסף לסימניות
מזכיר לי שאני עשיתי לחברות טובות שהתארסו חלה יפה (שולחים בערב שבת) וליד זה סדר הפרשת חלה, תפילה לכלה, סדר הדלקת נרות וזוג פמוטות קטנים סמליים
הבסיס היה מעוצב כמו מפת תחרה והיה לי ברכה מיוחדת עם ציטוט מספר החינוך כמדומני.

זה מתנה מאד מרגשת, מחממת ואישית. תמיד קיבלתי דשים חמים ונרגשים
(במקרה של קשר שצריך פחות להשקיע נשארה רק החלה עם סדר הפרשת חלה)

אגב הסדר הפרשת חלה והתפילה לכלה וכו' זה מעור עתיק

• הוסף לסימניות
נעמי, הרעיון מקסים. ניתן לקבל את הברכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה