דרוש מידע שבת לרווקות של הרב דיאמנט

• פותח הנושא Liner
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה??

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 175.7 · צפיות: 204
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם השבת של הרב דיאמנט רלוונטית גם לבחורות מבוגרות יותר בנות 25+ או רק לצעירות מתחילות שידוכים?
יש להן מה להגיע?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
בהקשר לאשכול הנ''ל
בשבת הבאה יש שבת רווקות, בירושלים..
אשמח לשמוע פרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה באמרי נועם
יחפס לך ......

• הוסף לסימניות
תודה רבה, נרשמתי.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מישהי מכירה ארגון נוסף שעושה שבת לבנות רווקות חרדיות?

• הוסף לסימניות
יש השבת מטעם הידברות לרווקות, לא יודעת פרטים על זה, ראיתי שפורסם:
אם יש למישהי פרטים בענין שתוסיף

• הוסף לסימניות
במשעול אני יודעת שכבר היה, את יודעת אולי מתי יש לערכים?
אני הייתי לפני חודשיים שלושה חודשים בערך
ויש נראה לי כל שנה
אז ייקח זמן
צריך לעקוב אחרי פרסומים

• הוסף לסימניות
יש השבת מטעם הידברות לרווקות, לא יודעת פרטים על זה, ראיתי שפורסם:
אם יש למישהי פרטים בענין שתוסיף
זה נראה סגנון שונה ממשעול וערכים
יותר ספרדי כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה