פנאי שבת מירון או צפת

• הוסף לסימניות
במירון אין טיפת ישוב הדעת,
מתפללים במקום צפוף, אין אפשרות (כמעט) למצוא מקום ישיבה,
מנינים אחד בתוך השני, וקשה לשמוע את הש"ץ,
אין מקום לשבת וללמוד.
אפשר להתפלל בבתי כנסת אחרים
היכן יש מקווה נורמלי במירון?

• הוסף לסימניות
אפשר להתפלל בבתי כנסת אחרים
היכן יש מקווה נורמלי במירון?
במירון יש לטדגי מקוה גדול אבל יכול להיות מפוצץ תלוי לפי הציבור שהגיע לשבת במירון
ויש גם מקוה במושב
אפשר גם לנסוע או לאור הגנוז או לבר יוחאי ממש קרוב למירון

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה אתה לא מזכיר את המקווה שיש ליד הישוב ספסופה ששם יש מעיין וגם מקלחות וכל מה שצריך ואם אתם בלי רכב אז יש כל הזמן טרמפים בהצלחה ובהנאה!

• הוסף לסימניות
צפת אינו דומה כלל למירון, מקום הרבה הרבה יותר רגוע ונחמד עם שיא השקט והשלוה ובסימטאות עתיקות כך שברור שצפתהוא מקום הרבה יותר מעניין ומהנה ממירון

• הוסף לסימניות
ויש שם מתחמי אירוח למשפחות?
נניח ל- 10 זוגות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסכם בכמה מילות
במירון זה "שבת התעלות"
בצפת זה "שבת נופש"
לאחרונה שמתי לב לטעות שנכנס לציבור הציבור חושב שמירון זה ישוב נופש וגם התחילו להשקיע שם בצימרים. לדעתי הגישה היא שלא נוסעים לר' שמעון לנפוש נובעים לר' שמעון להתפלל ולהתעלות בצל התנא הקדוש!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסכם בכמה מילות
במירון זה "שבת התעלות"
בצפת זה "שבת נופש"
לאחרונה שמתי לב לטעות שנכנס לציבור הציבור חושב שמירון זה ישוב נופש וגם התחילו להשקיע שם בצימרים. לדעתי הגישה היא שלא נוסעים לר' שמעון לנפוש נובעים לר' שמעון להתפלל ולהתעלות בצל התנא הקדוש!
והצימרים במירון עם מינימום שירות ומחירים יותר ממלון 5 כוכבים.

• הוסף לסימניות
כי צפיפות לא תמיד לוקח את ישוב הדעת מי שזוכה להרגיש אפילו בקטנה את הקדושה בציון ובכל ההר לא מעניין אותו מכל החשבונות האלו שהזכרת וגם לא מהמחירים ולא מהכוכבים. ואגב אפשר למצוא צימרים יפהפיים! ששווה עליהם כל שקל רק לדוגמא> mizpe-meron.co.il

• הוסף לסימניות
שנים היינו מחפשים צימרים שמתאימים לכיס במירון ואין כאלו.
אם זה פשוט, שהמחיר יהיה שפוי בהתאמה,
ולא בהפרזה

• הוסף לסימניות
לדעתי הגישה היא שלא נוסעים לר' שמעון לנפוש נובעים לר' שמעון להתפלל ולהתעלות בצל התנא הקדוש!
הגישה שלך.
יש אנשים עם גישה אחרת. כמה מוזר.
במירון יש לטדגי מקוה גדול אבל יכול להיות מפוצץ תלוי לפי הציבור שהגיע לשבת במירון
לשמור מרחק. בטח את הילדים.

• הוסף לסימניות
כי צפיפות לא תמיד לוקח את ישוב הדעת מי שזוכה להרגיש אפילו בקטנה את הקדושה בציון ובכל ההר לא מעניין אותו מכל החשבונות האלו שהזכרת וגם לא מהמחירים ולא מהכוכבים. ואגב אפשר למצוא צימרים יפהפיים! ששווה עליהם כל שקל רק לדוגמא> mizpe-meron.co.il
להתפלל אפשר לבוא להתפלל ולנסוע לצפת לנפוש,
אף אחד לא פתח חדרי שינה ליד הכותל המערבי כי זה מקום קדוש.

• הוסף לסימניות
הגישה שלך.
יש אנשים עם גישה אחרת. כמה מוזר.
למי שלא יודע אסביר בקצרה! עד לפני לא הרבה שנים מירון היה מקום שומם לא היו שם כמעט דירות אנשים כמעט לא הגיעו לשם כי אין שם מה לחפש ומי שכן הגיע. הגיע לפקוד את ציונו הקדוש של רשב"י זה אף פעם לא היה כפר נופש כל ההתפתחות של המקום זה בגלל העליה לר' שמעון.
ואסביר את עצמי היו פה כאלה שהיה להם טענות על המחירים במירון ביחס למלון חמש כוכבים ע"ז כתבתי שמי שמגיע לנפוש יש מקומות יותר זולים לנפוש! מה שהמחיר במירון יקר מאוד זה הרי יש כל כך הרבה ישובים בצםון ובדרום במחירים הרבה יותר זולים הסיבה היא פשוטה בגלל שאנשים רוצים להגיע לר' שמעון
סתם מעניין אותי?! מה יש במירון שכל כך כיף לנפוש שם אין שום אטרקציות והנוף שיש שם יש בהרבה מקומות בארץ??
תענו לעצמכם את התירוץ............

• הוסף לסימניות
מה לגבי השבת במירון?
שמעתי שחסידי לעלוב נוסעים למירון לשבת זו
האם יהיה עמוס?

• הוסף לסימניות
מה לגבי השבת במירון?
שמעתי שחסידי לעלוב נוסעים למירון לשבת זו
האם יהיה עמוס?
נראה לי שהם מתאכסנים במתחם של בני עקיבא מעל החניונים שמעל הציון אז אם כן לא נראה לי שיהיה עומס חזק בגלל הלעלובער'ס אולי הם גם מתפללים שם בנפרד וגם כבר כמה אנשים הם שיוסיפו לעומס שיש בין כך כל שבוע במירון אז כנראה שלא צריך לדאוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה