למה אתה צריך לנסוע לצפוןמישהו יודע האם עדיף אור הגנוז או בר יוחאי או בכלל צפת?? לנפוש בשבת..
אני מחפש מקום שקט ויפה
לא הבנתילמה אתה צריך לנסוע לצפון
אם אתה מחפש מקום שקט לנופש למה אתה צריך לנסוע את צפון יש מקומות יותר זולים ויותר במרכזלא הבנתי
למשל?אם אתה מחפש מקום שקט לנופש למה אתה צריך לנסוע את צפון יש מקומות יותר זולים ויותר במרכז
נראה לי שתיהם אותו דבר מבחינת שקט.למשל?
אני למעשה שאלתי מה עדיף אור הגנוז או בר יוחאי?
תמיד היו חדרים על הציוןעד לפני לא הרבה שנים מירון היה מקום שומם לא היו שם כמעט דירות אנשים כמעט לא הגיעו לשם כי אין שם מה לחפש ומי שכן הגיע. הגיע לפקוד את ציונו הקדוש של רשב"י זה אף פעם לא היה כפר נופש כל ההתפתחות של המקום זה בגלל העליה לר' שמעון.
יש עירוב גם וגם מהעדה חרדית עד מירוןנראה לי שתיהם אותו דבר מבחינת שקט.
אבל אם אתה שוקל ללכת למירון קח את זה כשיקול של עוד עשרים דקות הליכה. [וגם מצד העירוב נראה לי יש הבדל, רק זה אני לא יודעת].
אין שם עירוב של העדה החרדית. בדוק. זה עירוב של הרבנות שנעשה ע"י אחד שעובד גם לבדץ ומכאן הטעות.יש עירוב גם וגם מהעדה חרדית עד מירון
אתה מתכוון לעירוב שמתיר לקחת חפצים?יש עירוב גם וגם מהעדה חרדית עד מירון
נו?! אתה משווה את זה למצב של היום???תמיד היו חדרים על הציון
והברעסלעברס שהו שם ימים שלמים
תיכנס לבית כנסת של אור הגנוז יש שם מפה שמראה בדיוק אפוא יש עירוב וזה של העדה חרדיתאין שם עירוב של העדה החרדית. בדוק. זה עירוב של הרבנות שנעשה ע"י אחד שעובד גם לבדץ ומכאן הטעות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים