שבת מנוחה

• הוסף לסימניות
באה שבת- באה מנוחה :)

שבת שלום לכולם

קבצים מצורפים

• 04.png
    KB 441.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אויש
איזה דבר מתוק ומהמם
תמונה מושלמת!!!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה וצבעים יפים
לדעתי התינוק נראה כאילו מביאים אותו לתליה וחונקים אותו
בשביל תנוחה רגועה, יפה ומושלמת צריכים לשים אותו על הגב או על הצד בשביל שיראה רגוע נינוח ומושלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1109261:
תמונה יפה וצבעים יפים
לדעתי התינוק נראה כאילו מביאים אותו לתליה וחונקים אותו
בשביל תנוחה רגועה, יפה ומושלמת צריכים לשים אותו על הגב או על הצד בשביל שיראה רגוע נינוח ומושלם

:confused::confused:
איך מגיעים לאסוציאציות האלה לפעמים? לא נראה לי שזה משדר את זה

התמונה ממש חמודה, עלתה לך מפוקסלת הקטנת מדי

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה,
בעבר רכשתי את התמונה הזו.
לדעתי התינוק נראה יותר טוב בתנוחה הזו,

קבצים מצורפים

• ist2_12864651-baby-asleep-in-hammock.jpg
    KB 38.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לזה התכוונתי

• הוסף לסימניות
אגב אולי יש אנשים שלא יודעים שתמונות כאלה נעשות בקומבינות, זה לא שבאמת תולים את המטפחת עם התינוק בפנים על וו כל שהוא, כן?...
לצלמות שעושות את זה זה ברור, יש הרבה תמונות שנעשות בצורה כזו אז אם אתם רואים תמונה שנראת לכם תמוה תדעו שזה בטוח נעשה בצורה בטיחותית לחלוטין אבל השתמשו בכל מיני תרגילי פוטושופ וכאלה.

הנה דוגמא:http://www.prog.co.il/showthread.php?t=123076

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1109427:
אגב אולי יש אנשים שלא יודעים שתמונות כאלה נעשות בקומבינות, זה לא שבאמת תולים את המטפחת עם התינוק בפנים על וו כל שהוא, כן?...
לצלמות שעושות את זה זה ברור, יש הרבה תמונות שנעשות בצורה כזו אז אם אתם רואים תמונה שנראת לכם תמוה תדעו שזה בטוח נעשה בצורה בטיחותית לחלוטין אבל השתמשו בכל מיני תרגילי פוטושופ וכאלה.

הנה דוגמא:http://www.prog.co.il/showthread.php?t=123076

כמובן שאין ספק שהכל נעשה באופן בטיחותי, לא זאת הבעיה.
מה שחשוב זו התוצאה הסופית שמוצגת לצופה בתמונה.

לדעתי, נראה שלא נח לתינוק בתנוחה הזו (הבד לוחץ לו על היד וזה נראה כואב, ולראש אין מספיק תמיכה ונראה שהוא מונח די באוויר).

לתמונה הזו יש פוטנציאל טוב וניכר שנעשתה מתוך השקעה רבה ולכן חבל שהתנוחה מציקה.

בכל מקרה, הצבעים יפים והתאורה מחמיאה, וגם התינוק- מתוק.

• הוסף לסימניות
גם לי בתור צלמת זה הפריע
לא נראה לי שנוח לו שם, הבד לוחץ לו מתחת ליד

• הוסף לסימניות
מקסים!
דוקא הפרצוף שלו נתן לי תחושה של
זוזו, אני עושה חיים... :)

• הוסף לסימניות
דווקא, היה נראה לי מקורי שהוא דווקא שוכב.

אבל כמו שכתבו, היד נראית קצת חנוקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה