מקרר שבת פרשת ויחי בפתח! מי עלה בגורל בשבוע שעבר? מי רוצה לזכות את הרבים בשבת הקרובה? ויש גם קובץ לתליה על המקרר :) (יתעדכן בעז"ה לפי התרומות

• הוסף לסימניות
@GRN וכל התורמים- אתם אגדה והשראה!
איזה עקביות וכמה זכויות!! מרגש ממש.

אם כבר התחילו פה עם שאלות- אני גם אוסיף את שלי
אחד מהכללים הוא- שחצי שעה לפני שבת הכל יהיה מוכן- אוכל על הפלטה מקלחות ושולחן ערוך, זה מובן לי.
אבל למה הכונה "הכל"? כאילו, אם הכללללל מוכן, מה אמורים לעשות בחצי שעה הזאת עד הדלקת הנרות בפועל?
לרוב אני נופלת על זה ....
להתקשר לסבא וסבתא :)
וברצינות, מה כלול בנפילה? אולי זה לגמרי בסדר
(ואגב, אם את "נופלת" בזה, יש לך הישג מרשים!!)
ועוד אגב, הדלקת נרות בפועל, היא בעצם עשרים דקות אחרי (אא"כ מקפידים לא להדליק לפני זמן הדלקת נרות)

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול האם אפשר לעשות בחצי שעה (עשרים דקות) הזאת דברים לא בוערים שיכולים לחכות ליום ראשון.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זכיתי *1

• שכוייח!
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
זכינו * 5
פעם ראשונה... אני מבין שצריך לכתוב כמה בבית זכו?! א"כ אז מצוין, אם לא תעדכנו מה צריך לרשום..

• שכוייח!
  • הוסף לסימניות
וברצינות, מה כלול בנפילה? אולי זה לגמרי בסדר
באמת בערב שבת התלבטתי אם זה בסדר בעשרים דק' שנותרו לנקות פינה שלא קריטית לשבת
אבל אם יש זמן...
ויתרתי כי לא ידעתי אם עומד בכללים
מה אומרת?

• הוסף לסימניות
זכינו *4

בחצי שעה לפני שבת אפשר לשבת בנחת על הספה, לומר כמה פרקי תהילים, לקרוא עיתון/ספר.
זמן איכות.

• הוסף לסימניות
זכינו 3

• שכוייח!
  • הוסף לסימניות
זכינו ב"ה *10!
יישר כח על היוזמה! איזה רוגע!

• שכוייח!
  • הוסף לסימניות
זכינו * 5
ישר כח! מדרבן ממש!!

• שכוייח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה