מידע שימושי שבת רווקות

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אולי פרטים על שבת רווקות שאמורה להתקיים באיזור חודש אדר (מקווה שלא הייתה כבר...)
או אולי אפילו יש כמה ארגונים כאלו?
בגדול אני וכמה חברות מחפשות שבת שמתאימה לבחורות רווקות, לא מידי גדולות, איזור גיל 22-24
משהו ערכי עם תוכן והרצאות שמתאים לבחורות שסיימו סמינר וכבר עובדות
אשמח לפרטים ממי שמכירה משהו בסגנון,
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש של משעול בר''ח ניסן אם מעניין אתכן.
אני לא משתתפת בדברים האלו אבל ממה שזכור לי כשכן השתתפתי יש שם בנות בכל הגילאים.

אין לי כ''כ פרטים. אם זה יעניין אותך אוכל לבדוק לך פרטים לבירור וכ'.

• הוסף לסימניות
מסע פנימי ואמיתי. שרייני מקום ---
שבת החודש, פרשת תזריע, א' ניסן - מוזמנות לשבת משעול!!
השבת תערך בקמפוס "קרית חינוך" בבית שמש.
נוף מרהיב, חדרים מרווחים, אוכל משובח. הרצאות מרתקות, דיונים בקבוצות, סימפוזיון. שבת מרוממת ומעצימה. מוצ"ש תוכנית אטרקטיבית.
בהשתתפות:
הרב מרדכי נויגרשל שליט"א
הרב אברהם רבינוביץ שליט"א
הרב גדליה הופנונג שליט"א
והגב' רותי דושניצקי תחי' - מעבירה סדנאות לנשים ובחורות, בנושאי ערך עצמי, זוגיות, כיבוד הורים.
הפרסום המלא בעז"ה שבוע הבא. יש למה לצפות.
מסע פנימי ואמיתי. מכאן תצאי אחרת!

זה שבת של משעול.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה