שיתוף בתהליך ש''ב נוספים, והפעם הוספנו צבע *~* (אישה)

• הוסף לסימניות
משתפת בפורטרייט שהכנתי עבור ש''ב , שהם, איור פורטרייט בצבע
אה, ועוד משהו, הם נעשו ב procreate
התוכנה ממש סופר סופר קלה , ממשק ידידותי, אין מה להסתבך שם
גיליתי אפילו שהתוכנה מצלמת אוטומטית כל תהליך ציור כלשהו שנעשה בתוכנה, כך שאפשר בסיום פשוט להעלות את הקובץ לדרייב ולשתף בתהליך בקלות
אם יהיה ביקוש, אני אשתדל להעלות את התהליך של הציור הנ''ל

אני מצרפת קובץ pdf לחסומים
תודה שהייתם איתי :)
פורטרייט מוקטן.jpg

קבצים מצורפים

• הני פנט פנים בצבע.pdf
    KB 21 · צפיות: 265
  • הוסף לסימניות
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
אימללללא איזה מושללםם !!!
את אלופה ! זה מהממם

• הוסף לסימניות
וואו מדהים
הסגנון צביעה שלך מלא אוירה וזה מהמם

• הוסף לסימניות
את לא אמיתית, נכון?????
את ממש נחת למורה שלך

• הוסף לסימניות
מקסים.

רק הערה קטנה - הסרטת התהליך זמינה גם בסטודיו פיינט \ מנגה, החל מאחת הגרסאות האחרונות.

• הוסף לסימניות
הצבעים האלו כאילו ריאליסטים, אבל הם לא! וזה בדיוק מה שאני אוהב פה, צביעה יצירתית!

• הוסף לסימניות
:eek:
בטוחה שזה ציור ולא תמונה??
את מציירת מווושלם

• הוסף לסימניות
וואו!!
איפה את לומדת?
ועוד שאלה- אני מבינה שאת מציירת על אייפד? זה במקום לוח גרפי או בנוסף? אני פשוט שוקלת מה עדיף לי לקנות.

• הוסף לסימניות
משתפת בפורטרייט שהכנתי עבור ש''ב , שהם, איור פורטרייט בצבע
אה, ועוד משהו, הם נעשו ב procreate
התוכנה ממש סופר סופר קלה , ממשק ידידותי, אין מה להסתבך שם
גיליתי אפילו שהתוכנה מצלמת אוטומטית כל תהליך ציור כלשהו שנעשה בתוכנה, כך שאפשר בסיום פשוט להעלות את הקובץ לדרייב ולשתף בתהליך בקלות
אם יהיה ביקוש, אני אשתדל להעלות את התהליך של הציור הנ''ל

אני מצרפת קובץ pdf לחסומים
תודה שהייתם איתי :)
צפה בקובץ המצורף 866841
אלופפפההה אממממאאאאאא
את פשוט מקור השראה

• הוסף לסימניות
מקסים.

רק הערה קטנה - הסרטת התהליך זמינה גם בסטודיו פיינט \ מנגה, החל מאחת הגרסאות האחרונות.
מענין, לא ידעתי את זה
איפה מוצאים את זה בתוכנה?

וואו!!
איפה את לומדת?
ועוד שאלה- אני מבינה שאת מציירת על אייפד? זה במקום לוח גרפי או בנוסף? אני פשוט שוקלת מה עדיף לי לקנות.

בעקרון ביום יום אני מציירת על לוח גרפי שנקרה wacom cintiq 27qhd , הוא מחובר למחשב נייח
את הציור הספציפי הזה ציירתי באפליקציית procreate , האפליקציה קיימת רק בטאבלטים של חברת אפל, רוכשים אותו בחנות האפליקציות של המכשיר, (לא סיפור יקר, אני לא זוכרת כמה הוא עולה)

איפה אני לומדת?
כרגע אני לומדת אצל הנדי שטרנברג בירושלים
בעבר למדתי במסלול איור בפרוג,
גם אצל רות בייפוס במכללת אקוורל למדתי,
כל אחד מהם הוסיף לי המון!

מקווה שעזרתי :)

• הוסף לסימניות
אני מצרפת כאן לכל מי שמעוניין
את התהליך היצירה של האיור הנ''ל

ג'מבו מייל

מקווה שהועלתי :eek:

• הוסף לסימניות
דמות ממש מאופיינת ,אני יכולה לדמיין אותה מדברת
והתהליך מעניין, תודה!!

• הוסף לסימניות
מטורף. אין מילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה