שגיאה בהתקנת אופיס

• הוסף לסימניות
אם אתם שואלים אותי- אם יש לפותח האשכול תמונת מערכת קודמת שישתמש בה, ואם לא, להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.
חבל על הזמן שלכם.
ייקח כמה שעות טובות של עבודה, להצליח להתגבר על הבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
לפי מה שחיפשתי נראה שזה יכול להיות בעיה במערכת ולא בגלל KMS
הפיתרון שהציעו - 1. פתח שורת הפקודה ותרשום
קוד:
net user administrator /active:yes
זה יאפשר יותר הרשאות המשתמש.
2. כבה את חומת האש
upload_2018-12-28_9-56-11.png

והשתמש בכלי הבדיקה system-file-checker, בווינדוס 8 ומעלה (ווינדוס מוקדם יותר תעבור לשלב הבא) רשום בשורת הפקודה
קוד:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
כמובן נדרש חיבור לאינטרנט, אחרי שנגמר תרשום
קוד:
sfc /scannow
כמובן את CMD תפעיל כמנהל.

• הוסף לסימניות
איזה ווינדוס ואיזה אופיס, והאם התקנה רגילה אונליין?
ווינד' 10 (לא זוכר אם פרו או הום. אם משנה אבדוק במוצ''ש).
שניהם נבדקו (כמובן, אם הסרה מלאה כפי הספר בין פעולה לפעולה).
אם אתם שואלים אותי- אם יש לפותח האשכול תמונת מערכת קודמת שישתמש בה, ואם לא, להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.
ייקח כמה שעות טובות של עבודה, להצליח להתגבר על הבעיה הזו.
אני נוטה להיכנע ולעשות כעצתך.
שחזור מערכת אחד לא שינה את המצב, והוא הכי מוקדם שקיים שם.
חבל על הזמן שלכם.
אכן, לאורך כל זמן ההודעות מאז פתיחת האשכול ועד להודעה האחרונה שלי בלילה\בוקר ישבתי על זה.
זה לא כ''כ חשוב לי - כמו האתגר :)
.
תודה לכולם, אנסה במוצ''ש.
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל
הייתי עושה אבל הסרה מלאה של האופיס עם הכלי שלהם
ומסיר KMS את השאריות שלו בדר"כ יש בכלים של KMS אופציא כזו

ואז מנסה להתקין שוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין כמו התקנה נקייה, גם פותרים את הבעיה (בוודאות) וגם מסדרים עוד אין ספור בעיות על הדרך

נכון לא תמיד אפשר אבל

מוכן לנסות מרחוק באמצעות כמה כלים אולי יקרה הנס

• הוסף לסימניות
יישר כח לכולם.
כרגע המחשב נלקח ע''י בעליו.
אם וכאשר יחזור - אעדכן שוב.

• הוסף לסימניות
כשיחזור (מצטער שרק עכשיו ראיתי את ההודעות שלך....)- האם מופיע לך ברשימת התוכנות, - מייקרוסופט ויסואל C++ (כתוב באנגלית)??

• הוסף לסימניות
מצורף תוכנה שאמורה לסדר את זה - פעם מישהו הביא לי - תנסה - אין לך מה להפסיד

קוד 12345

קבצים מצורפים

• מוחק שאריות אופיס כשהיה בעית חוקיות.rar
    KB 395.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מצורף תוכנה שאמורה לסדר את זה - פעם מישהו הביא לי - תנסה - אין לך מה להפסיד

קוד 12345
בעיקרון זה לא תקף לווינדוס 10, אבל ניסיתי ואם מגדירים תאימות לווינדוס מוקדם זה אפשרי להפעיל:). (אם כי לא ניסיתי אותו לכל הפעולה אלא לראות אם אפשר להפעיל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה