net user administrator /active:yes
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
sfc /scannow
ווינד' 10 (לא זוכר אם פרו או הום. אם משנה אבדוק במוצ''ש).איזה ווינדוס ואיזה אופיס, והאם התקנה רגילה אונליין?
אני נוטה להיכנע ולעשות כעצתך.אם אתם שואלים אותי- אם יש לפותח האשכול תמונת מערכת קודמת שישתמש בה, ואם לא, להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.
ייקח כמה שעות טובות של עבודה, להצליח להתגבר על הבעיה הזו.
אכן, לאורך כל זמן ההודעות מאז פתיחת האשכול ועד להודעה האחרונה שלי בלילה\בוקר ישבתי על זה.חבל על הזמן שלכם.
פרסומון לא התכוין נקודת שחזור, אלא תמונת מערכת, בחיפוש בפורום תמצא, אם תצטרך במוצ"ש ארחיבשחזור מערכת אחד לא שינה את המצב, והוא הכי מוקדם שקיים שם.
הרבה ניסו ולא עלתה בידםלא קראתי הכל
הייתי עושה אבל הסרה מלאה של האופיס עם הכלי שלהם
ומסיר KMS את השאריות שלו בדר"כ יש בכלים של KMS אופציא כזו
ואז מנסה להתקין שוב
הרבה ניסו ולא עלתה בידם
אין כמו התקנה נקייה, גם פותרים את הבעיה (בוודאות) וגם מסדרים עוד אין ספור בעיות על הדרךאז אולי להשתמש בתמונת מערכת /התקנה נקייה כמו שרשם פרסומון....
אין כמו התקנה נקייה, גם פותרים את הבעיה (בוודאות) וגם מסדרים עוד אין ספור בעיות על הדרך
צ''ע.כשיחזור (מצטער שרק עכשיו ראיתי את ההודעות שלך....)- האם מופיע לך ברשימת התוכנות, - מייקרוסופט ויסואל C++ (כתוב באנגלית)??
בעיקרון זה לא תקף לווינדוס 10, אבל ניסיתי ואם מגדירים תאימות לווינדוס מוקדם זה אפשרי להפעילמצורף תוכנה שאמורה לסדר את זה - פעם מישהו הביא לי - תנסה - אין לך מה להפסיד
קוד 12345
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים