שגיאה בהתקנת wampserver על ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליחה להתקין.
אני נתקלת בשגיאה של קובץ VCRUNTIME140.dll חסר.
צפה בקובץ המצורף 302894

אשמח לעזרה... די דחופה.
תודה!

קבצים מצורפים

• שגיאה.PNG
    שגיאה.PNG
    KB 9.9 · צפיות: 3
  • הוסף לסימניות
הסתדרתי. תודה בכל אופן למי שרצה לעזור ;)

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להתקין וורדפרס על wampserver, יש מישהו שיכול לעזור לי?

תודה!

• הוסף לסימניות
שם משתמש ברירת מחדל זה root וסיסמא להשאיר ריק, ככה זכור לי.

אם זה לא עוזר אז לכבות את החומת אש.

• הוסף לסימניות
כיביתי את חומת האש, ומילאתי לפי הפרטים שכתבת,
וזה השגיאה שהוא נותן

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 19.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אז תיצור את מסד נתונים שתקרא לו wordpress דרך phpmyadmin

• הוסף לסימניות
אגב, אני בונה את האתר הזה בשביל [לצורך העניין] שיתוף חומר בין בני המשפחה.

השאלה היא האם זה עובר דרך הספק-הסינון שאליו אני מחוברת?
האם עוד מישהו ברחבי הרשת ן/או מסנני האינטרנט שלי [במקרה דנן - נטפרי], יכולים לראות את החומר שישב באתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה