שגיאה בכרטיס זיכרון... מה עושים? האם ניתן להציל את החומר?

• פותח הנושא amir
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום!
צילמתי היום אירוע במשפחה, ב"ה סיימנו את האירוע בשמחה רבה, התחלתי להעתיק את התמונות והוידאו שצילמתי למחשב הנייד, באמצע ההעתקה הופיעה הודעה שיש שגיאה והוא לא יכול להמשיך להעתיק , לפחות נשמר חלק קטן מהחומר ו...(לא רשמתי את קוד השגיאה), הוצאתי את הכרטיס והכנסתי שוב, ומופיעה הודעה ששואלת אם אני רוצה לאתחל את הכרטיס, לחצתי לא, ניסיתי לבדוק אם רואים במצלמה, ומופיע לי במצלמה שיש שגיאה, וגם לא ניתן לצלם ולא להעתיק דרך המצלמה.

דגם המצלמה הוא: canon powershot sx30 is
דגם הכרטיס: transcend sdhc card 32 gb class 10
(צילמתי חומר במשקל 10 gb)

השאלה החשובה, שאהיה רגוע, האם ניתן להציל את החומר או לא?
ומה ניתן לעשות במצב כזה, והיכן אפשר לקבל שירות אמין לבעיות כאלו?
ואם יש פיתרון, מה ההשלכות לגבי איכות התמונות, והאם ניתן לשחזר גם וידאו?

מקווה שניסחתי נכון את הבעיה והשאלות....

תודה לכל מי שיענה ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
בס"ד

הולכים לטכנאי מחשבים מקצועי שיודע לשחזר בזהירות. מה שאני עשתי כשקרתה לי תקלה דומה.
אם אתה רוצה אתן לך טלפון שלו.

• הוסף לסימניות
אם אתה משתמש בXP איך שהבנתי יש לה בעיה לקרוא כרטיסי זיכרון גדולים כאלו.

למה בכלל לצלם עם כרטיסים כה גדולים?
הייתי מעדיף כמה קטנים, כך שגם אם הולך ח"ו חומר, לא הולך הכל..

כמו שכתבו מעלי יש טכנאי מחשבים שיכולים לעשות זאת, ויש גם תוכנות כאלו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל תרגעעעע :)
רואים עולם בפ''ת שיחזרו בשניות לבת שלי את כל החומר
וגם לא לקחו כסף
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה