כללי שגיאה בסקריפט באינדיזיין - דחוף!!

• פותח הנושא ml
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השתמשתי בסקריפט בשביל ליצור מילת פתיח בכל פיסקה.
(כפשוט, הגדרתי סגנון פסקה, ובסגנון פסקה שהמילה הראשונה תהיה סגנון תו מסויים)
הוא מפעיל את הסקריפט, נותן לי לבחור סגנון פסקה בחלון, ואז מראה את ההודעת שגיאה הזאת.

אשמח לקבל תשובה בהקדם.

יישר כח ותודה רבה

חנוכה שמח!

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.PNG
    KB 369.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אולי זה סקריפט שלא מותאם לגירסה שלך.

• הוסף לסימניות
מה אתה מציע לי לעשות?
אולי יש לך סקירפט (חינם) שכן מתאים לגירסה שלי? ובכלל, איך בודקים מהי הגירסה שלי?

• הוסף לסימניות
מה אתה מציע לי לעשות?
אולי יש לך סקירפט (חינם) שכן מתאים לגירסה שלי? ובכלל, איך בודקים מהי הגירסה שלי?

• הוסף לסימניות
יש כאן בפרוג עשרות אשכולות בנושא הזה + סקריפטים.
רק תחפש ותמצא אי"ה.

• הוסף לסימניות
זהו, שכל הזמן הייתי מוריד וזה לא היה עובד לי.
זה הסקריפט הראשון שהורדתי מפה והוא הפעיל את החלון ששואל איזה סגנון פסקה ואז הוא כתב את ההודעת שגיאה הזאת...

• הוסף לסימניות
זהו, שכל הזמן הייתי מוריד וזה לא היה עובד לי.
זה הסקריפט הראשון שהורדתי מפה והוא הפעיל את החלון ששואל איזה סגנון פסקה ואז הוא כתב את ההודעת שגיאה הזאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה