עזרה שגיאה זמנית- אי אפשר להיכנס לאימייל

• הוסף לסימניות
כן גם אצלי ככה.
בכל המכשירים: טלפון, טאבלט ומחשב.

גם היוטיוב לא נפתח לי..
יש תמונה של קוף וכתוב באנגלית: אופס משהו..
חחח
גם לי יש קוףף

• הוסף לסימניות
הבנתי שלא קשור לנטפרי,
זה משהו של כל ג'ימייל
נחכה בסבלנות..

• הוסף לסימניות
כנ"ל
וגלישה בסתר כותב שמהו השתבש
נסה מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
הרבה אפליקציות של גוגל כבר לא עובדים יותר מ-15 דקות...
ועוד...

• הוסף לסימניות
הצלחתי לפתוח את המייל, אך כתוב:
1607947738564.png

• הוסף לסימניות
כפי הנראה זו בעיה כללית כי עשרות אנשים מדווחים על זה

• הוסף לסימניות
אולי האקרים של אירן מחכו לכולם את כל חשבונות המייל..........
ללללאאאאאאאאאאאאא
אסור שזה יקרה

אבל אני חושבת
שזה קשור לשינויים של המייל
לפני מס' ימים נשלח אלי הודעה בעניין...

• הוסף לסימניות
לא קשור לנטפרי
אני ברימון ולא נפתח לי הצאט
1607947688721.png

וזה מה מופיע לי במייל
1607947718730.png

וגם ביוטיוב מופיע לי קופיפו חמוד ומעצבן

מה עושים?
נראה בעיה כללית

עריכה: קצת מלחיץ אותי העניין כי שמעתי היום בחדשות דיבורים על מתקפת סייבר....
יש לי חומר חשוב במייל :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה