שגיאה שחוזרת על עצמה כל הזמן בעת שידור דוח מס הכנסה מקוון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח מאד אם משהו יוכל לעזור לי מה אני אמורה לעשות עם שגיאה (מצורפת)
שמופיעה לי כל פעם בעת שאני משדרת את הדוח הכנסות 2020 באתר המקוון
הדוח תקין!
הבדיקה, והחישוב, והעלאת המסמכים הכל תקין לגמרי
מה אני עושה?
זה מופיע לי כל הזמן גם מנסיון במחשב אחר :(

קבצים מצורפים

• image (17).png
    image (17).png
    KB 6.2 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח מאד אם משהו יוכל לעזור לי מה אני אמורה לעשות עם שגיאה (מצורפת)
שמופיעה לי כל פעם בעת שאני משדרת את הדוח הכנסות 2020 באתר המקוון
הדוח תקין!
הבדיקה, והחישוב, והעלאת המסמכים הכל תקין לגמרי
מה אני עושה?
זה מופיע לי כל הזמן גם מנסיון במחשב אחר :(
גם לי!!!
האם יש בעיה בשידור הדוחות???

• הוסף לסימניות
הצעה: לבדוק בניסיון השידור הבא, האם השתנה מספר הגירסה של הדיווח. כל פעם שמשדרים שוב מספר הגירסה עולה. אם אכן כן אז הדוח כבר שודר ויש למצוא את הקובץ המשודר בתיקיית הקבצים זמניים.
אם לא אז אולי לנסות דפדפן אחר.

• הוסף לסימניות
קרה לי כמה פעמים
כנראה שיש עומס גדול על השרתים
ניסיתי בזמן אחר, והצליח לי!
אבל זה לא קשור לתקינות הדו”ח עצמו

• הוסף לסימניות
הצעה: לבדוק בניסיון השידור הבא, האם השתנה מספר הגירסה של הדיווח. כל פעם שמשדרים שוב מספר הגירסה עולה. אם אכן כן אז הדוח כבר שודר ויש למצוא את הקובץ המשודר בתיקיית הקבצים זמניים.
אם לא אז אולי לנסות דפדפן אחר.
ואז מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה