שגיאה 404

• הוסף לסימניות
בסמינר מותקן שרת דמי של וובמטריקס, וכאשר מנסים להכנס לצפות בפוסט הוא פותח עמוד 404. האם זה קשור לשרת הדמי? ואם כן, מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
נסי להיכנס להגדרות > מבנה קישורים וללחוץ על שמירה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב (אם אפשרי כמובן) זה לעבור לשרת AMP במקום הוובמטריקס.
הAMP הנפוצים הם wamp ו xampp

• הוסף לסימניות
WAMP מוצלח ביותר - יציב, לא מכביד, וקל מאוד לתפעול (יש PHPMYADMIN מובנה)

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על ampps

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1923902:
אני ממליץ על ampps
אני ראיתי את הסרטון דמו, ואני רואה את אותו ממשק של webuzo אז עשיתי חיפוש קטן ואני מגלה שזה אותה חברה שמפתחת את שניהם, פשוט אחד זה לגמרי חינם וזה למחשבים רגילים בעיקר והשני זה בעיקר לVPS והוא בשיטת freemium.
הניסיון שלי עם webuzo מראה שהוא קל ונוח לפעול, אבל מצד שני זה מתקין את כל הרכיבים של השרת בתוך התיקיית התקנה שלו, ויש שמה קוסטמיזציה של חלק מהרכיבים, בקיצור יותר קשה אחר כך ללכת ולעשות שינויים בפנים דרך הקבצים בלי הGUI.
גם כן יש לו מלא רכיבים שאני לא בטוח עם מהצד של אבטחה זה טוב לשים את כולם.
אבל לכאורה אתה צודק, לשרת מקומי זה ודאי יהיה יותר נוח מההפצות האחרות שבשוק.

• הוסף לסימניות
נכנסתי להגדרות קישורים, כמו ששעיה אמר, והבנתי מה הבעיה. הכתובת של הא"אתר" היא localhost: וכו', ובהגדרות קישורים הוא מוסיף http:// לפני, ולכן כנראה זה לא פותח שום עמוד מלבד הדף הראשי, אבל הוא לא נותן להוריד את ה-http://.
השאלה, מה אפשר לעשות בנידון?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה עם http://
הבעיה היא כנראה עם מבנה הקישורים של "מזהה הפוסט", אם את משתמשת בwamp למשל, עלולה להיות בעיה עם זה. לכן יש להעביר למבנה קישורים ברירת מחדל (?p=1)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני מקווה שעכשיו אני אצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה