שגיאה 797 בהפעלת נטסטיק חדש למחשב

• הוסף לסימניות
לא משיגה חיבור לאינטרנט.

נראה בעיה בהדגרות של החיוג או המודם.

תודה

• הוסף לסימניות
איפוס רשת ניסתם?

• הוסף לסימניות
איך עושים? ומה הכוונה?

נכתב ע"י rubi;2421824:
איפוס רשת ניסתם?

תודה

ניסיתי כל מיני דברים שראיתי ברשת של ביטול חיוגים וכדו' אבל לא עזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקסט;2421833:
תודה

ניסיתי כל מיני דברים שראיתי ברשת של ביטול חיוגים וכדו' אבל לא עזר

איפוס רשת זה יותר מלנסות כל מיני דברים, איזה מערכת הפעלה יש לכם על המחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקסט;2421890:

אתם מדברים ברצינות??? :eek:
מתנצל על הציניות, אבל אחת המערכות הכושלות שיצאו אי פעם.

אין לי מושג אם יש שם איפוס רשת, אבל אם תמצאו כזה דבר תעשו איפוס רשת, אצלי היה דבר דומה בווינדוס 10 ואיפוס עזר לזה.

• הוסף לסימניות
כן ידעתי שתצחקו...
אבל כשמקבלים בחינם אומרים תודה. ( קיבלנו ממשהו)

תודה אני אחפש את האפשרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקסט;2421934:
כן ידעתי שתצחקו...
אבל כשמקבלים בחינם אומרים תודה. ( קיבלנו ממשהו)

תודה אני אחפש את האפשרות

אני כבר לא בטוח שיעזור, תקראו את ההודעה הקודמת שלי (כתבתי 2 ברצף)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה