שגיאות פרטיות

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה להכנס לאתרים אני מקבל את הכיתוב:
שגיאות פרטיות

החיבור שלך אינו פרטי יתכן שתוקפים את המיגע שלך.......

מישהו יודע במה מדובר?
אין אפש' להכנס למייל, בנק חיפוש בגוגל וכו'
יש לציין שזה רק בדפדפן כרום.
באקספלורר הכול בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלתק;1436092:
כשאני מנסה להכנס לאתרים אני מקבל את הכיתוב:
שגיאות פרטיות

החיבור שלך אינו פרטי יתכן שתוקפים את המיגע שלך.......

מישהו יודע במה מדובר?
אין אפש' להכנס למייל, בנק חיפוש בגוגל וכו'
יש לציין שזה רק בדפדפן כרום.
באקספלורר הכול בסדר.

השעון במחשב מכוון? (עכשיו 17:00)

• הוסף לסימניות
אתרוג?
תיכנס לפה ותוריד מה שכתוב
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert

וסתם ככה שווה לשמור הדף הזה מפני שצריכים להיכנס לפה לכל דפדפן חדשה שמתקינים על המחשב (האתר קולט בעצמו מאיזה דפדפן נכנסים)

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא השתמשת במחשב הזה?
כי הייתה בעיה כזו אחרי החגים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2014-11-21_021636.png
    KB 9.2 · צפיות: 18
  • 2014-11-21_021650.png
    KB 40.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלתק;1436143:
לא אתרוג. נתיב.

גם יועיל?

לא נראה לי אבל הייתי אצל לקוח שהיה לו אותו בעי' טלפון אחד לנתיב סידר את זה

• הוסף לסימניות
בעיה של נתיב
צריך ליצור קשר עם התמיכה
או בפורום נתיב יש קובץ להורדה עם הוראות ברורות איך לפתור את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה