שגיאת חיבור של SSL

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה זה הדבר הזה?
ההודעה הזו מופיעה לי כשאני מנסה לפתוח אתרים מסוימים, כמו דרופבוקס, האחסון של בזק, ולפעמים קורה גם כשאני מנסה לפתוח את המייל שלי- אבל כאן אחרי כמה דקות זה "עובר" והמייל נפתח, בשונה משאר האתרים הנ"ל שפשוט אין לי גישה אליהם בגלל הSSL הזה.
מישהו יוכל להחכים אותי מה זה, ואיך אני אוכל כן להיכנס לאתרים הנ"ל?
יש לציין שיש לי חסימה הרמטית של אתרוג, פתוח לי רק המייל ומספר אתרים בודדים... אך האם זה קשור? זה לא מסך החסימה שלהם...
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
או שהשעון שלך לא מכוון
או שיש איזה משהו שמאזין למחשב שלך כמו cain and abel
או שספק האינטרנט שלך מאזין לך... כדי למנוע ממך תכנים לא רצויים

הפתרון ללחוץ על הציור של המנעול הקטן בשורת החיפוש בדפדפן ולראות את שמו של המתחזה
אם זה ספק האינטרנט אז צריך להתקין את התוסף שלהם שאומר לדפדפן שהכל תקין

אם זה מישהו לא מוכר לנסות ממחשב אחר באותה רשת או אותו מחשב ברשת אחרת ואז או אנטי וירוס או החלפת ססימא לראוטר ...

ואם זה מישהו מוכר כמו גוגל אז לכוון את השעון במחשב...

• הוסף לסימניות
איזה אינטרנט?
רימון/אתרוג?

• הוסף לסימניות
באתרוג יש להתקין את התוסף של האתרים המאובטחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה