שגיאת מערכת, מה זה?

• הוסף לסימניות
אני פותח משתמש ולא משנה איזה עולה לי הודעה שגיאת מערכת
מי יכל לעזור?

קבצים מצורפים

• שגיאת מערכת.jpg
    שגיאת מערכת.jpg
    KB 27.9 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
חסר קוד שיתוף כמו שכתב @DVD COAN ,
רק שים לב שהתוכנה שמקפיצה את ההודעה הינה תוכנה של מדפסת Brother, כך שאם אין לך צורך בזה פשוט תמחק אותו מ'תוכניות ותכונות' / 'הוסף או הסר תוכניות'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נסה לטפל באופן נקודתי:
חלץ את הקובץ שצרפתי ותעתיק אותו לתוך התיקיות הבאות:
א. C:\Windows\System32
ב. C:\Windows\SysWOW64
אם אין תיקייה בשם SysWOW64 סימן שיש לך 32bit ומספיק להעתיק לתיקייה הראשונה
אם קיים כבר קובץ כזה החלף אותו והפעל את המחשב מחדש

לחץ כאן להורדה

קבצים מצורפים

• vcomp100.zip
    KB 25.7 · צפיות: 26
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נסה לטפל באופן נקודתי:
חלץ את הקובץ שצרפתי ותעתיק אותו לתוך התיקיות הבאות:
א. C:\Windows\System32
ב. C:\Windows\SysWOW64
אם אין תיקייה בשם SysWOW64 סימן שיש לך 32bit ומספיק להעתיק לתיקייה הראשונה
אם קיים כבר קובץ כזה החלף אותו והפעל את המחשב מחדש
יש בעיה!
הקובץ המצורף אינו נמצא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להערכתי גם אם תפתור נקודתית את בעיית הDLL הזה, יגיע אחריו עוד DLL בעייתי ועוד אחד ועוד...
אז מה אני אמור לעשות?
עדיף להתקין את התוכנה הבעייתי מחדש תואם למערכת הפעלה שאתה משתמש בה
אני לא יודע איך מתקינים את זה,
מישהו התקין לי את זה בשליטה מרחוק.

• הוסף לסימניות
אז מה אני אמור לעשות
אם התקנת הpackage שנתנה לעיל לא עוזר
אני לא רואה עצה אחרת מאשר
או, לפנות למי שלא רק אומר אלא גם יודע ;)
או פשוט לעקוב אחרי ההוראות של @יוסי מחשבים (אם לא ימאס לו (במקרה שתקבל הודעות אחד אחרי השני)) ולהתקין אחד אחד בהתאם להודעת השגיאה שתקבל בהמשך בתקווה ש @יוסי מחשבים צודק וזה רק DLL אחד

• הוסף לסימניות
אם התקנת הpackage שנתנה לעיל לא עוזר
אני לא רואה עצה אחרת מאשר
או, לפנות למי שלא רק אומר אלא גם יודע ;)
או פשוט לעקוב אחרי ההוראות של @יוסי מחשבים
עוד אפשרות: הורד את כלי העדכונים של Brother והתקן דרכו את התוכנה כמו ש @משחזר מידע אמר.
לחץ כאן להורדה
.
אני שמח לראות את התקשורת היפה ביניכם.:p

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה