כשתחשוב שהבנת...
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כל פעם כתוב 'החיבור שלך אינו פרטי', מה זה אומר?
תודה מראש
תודה מראש
אם עוד לא הורדתם תעודת אבטחה של נטפרי כנראה שזאת הבעיהיש סינון של נטפרי,
תודה רבה!אם עוד לא הורדתם תעודת אבטחה של נטפרי כנראה שזאת הבעיה
פשוט כנסו לאתר של נטפרי בכתובת 1.2.3.4 ותורידו תעודת אבטחה
זה במקום העבודה כך שאני לא יודע אם יש או איזה סינוןסינון אחר?
דבר ראשון תבדוק שהשעה והתאריך במחשב נכונים.יש לי את אותה בעיה של החיבור אינו מאובטח, אבל רק לפעמים ובחלק מהאתרים
נגיד את פרוג הוא לא פתח לי בשבוע שעבר ועכשיו כן
ניסתי להכנס לתמיכה של נטפרי (יש לי סינון נטפרי) והוא לא נותן לי כי החיבור לא מאובטח..
מה עושים?
אם אתם ב019 לכאורה בגלל האיטיות בשבוע האחרון.יש לי את אותה בעיה של החיבור אינו מאובטח, אבל רק לפעמים ובחלק מהאתרים
נגיד את פרוג הוא לא פתח לי בשבוע שעבר ועכשיו כן
ניסתי להכנס לתמיכה של נטפרי (יש לי סינון נטפרי) והוא לא נותן לי כי החיבור לא מאובטח..
מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים