שגיאת HTTP.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעלות תמונה לאתר וורדפרס והוא כותב לי: שגיאת HTTP.
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
זה מאוד דחוף!

• הוסף לסימניות
הסתדר
אולי כי שיניתי את שם הקובץ לאנגלית?

• הוסף לסימניות
מוכר....אני מעלה תמונות מסוימות והוא רושם לי את השגיאה...ואז אני מרעננת את הדף, פותחת שוב והתמונה נמצאת...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
לאחרונה חזרה אלי השגיאה הזו פעמים רבות (אולי עשרות פעמים), האם מישהו פגש בפתרון אמיתי לזה?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל אני מנסה להוריד שירים מדרייב וקופץ לי החלון הבא איך אני מסתדר
1727630602683.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חייב עזרה בהחזרת האתר שלי לתפקוד אשמח מאוד אם משהו שמבין יוכל לעזור לי בזה
אני נכנס לאתר חנות דרך וורדפס ואז כתוב לי הפעל מצב בטוח
לאחר ניסיון של בדיקת כל התוספים [מחקתי את כולם והוספתי אחד אחרי השני] אני רואה שהתוסף שעושה לי את הבעיה זה תוסף של ווקומרס מחקתי אותו לגמרי והתקנתי מחדש ועדיין הבעיה קיימת
כשאני מפעיל את התוסף אז העמוד מבקש ממני להפעיל מצב בטוח כדי להכנס לעריכה וכשאני מכבה את התוסף אז נכנס לעריכה כרגיל מה יכול להיות הבעיה שזה כל הזמן מבקש ממני להפעיל מצב בטוח
תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
לבדוק שגירסת PHP של האתר עדכנית, לבדוק שגרסת וורדפרס מעודכנת, ולבדוק שכלל התוספים מעודכנים

• הוסף לסימניות
לבדוק שגירסת PHP של האתר עדכנית, לבדוק שגרסת וורדפרס מעודכנת, ולבדוק שכלל התוספים מעודכנים
כל התוספים מעודכנים וגם PHP מעודכן גירסה 8.2
ועדיין זה מבקש מצב בטוח
כעת אני רואה שרק מתי שאני מייחס את העמוד חנות לווקומרס נוצרת הבעיה אבל אם אני מנתק את העמוד חנות מווקמרס הבעיה חוזרת
ווקמרס מעודכן
מה יכול ליצור את הבעיה הזאת
אשמח אפי' לשלם למשהו שיפטור לי את הבעיה זה תוקע אותי ולא יכול להמשיך בעבודה
gz303300 שטרודל ....

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל אני מנסה להוריד שירים מדרייב וקופץ לי החלון הבא איך אני מסתדר
צפה בקובץ המצורף 1786990
באם אתה רוצה להוריד אצל פילמר זה לא להיכנס לתוך הקישור של כל חג אלא להוריד את כל הח ברשימה הראשונה המתקבלת עם פתיחתו ולעשות הורד באופציות של ה3 נקודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה