כללי שגם הגברים יבינו...

• הוסף לסימניות
הלקוח בחר את הלוגו הזה מתוך הואריאציות שנתתי לו. (מפעל צדקה של קהילה. הלוגו אמור להביע אנשים שתומכים זה בזה, נותנים יד).
רק הוא רוצה שיהיה איזה אלמנט ציורי כדי שגם הגברים יבינו מה המשמעות של הלוגו(ידיים נותנות ושיבינו שהעיגולים הם ראש, או לשים מטבע וכד').
אני תוהה איך הלוגו יוכל להשאר בגדר לוגו (ולא ציור) ובכל אופן לענות על דרישותיו..
יש לכם רעיון?

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 78.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;658389:
הלקוח בחר את הלוגו הזה מתוך הואריאציות שנתתי לו. (מפעל צדקה של קהילה. הלוגו אמור להביע אנשים שתומכים זה בזה, נותנים יד).
רק הוא רוצה שיהיה איזה אלמנט ציורי כדי שגם הגברים יבינו מה המשמעות של הלוגו(ידיים נותנות ושיבינו שהעיגולים הם ראש, או לשים מטבע וכד').
אני תוהה איך הלוגו יוכל להשאר בגדר לוגו (ולא ציור) ובכל אופן לענות על דרישותיו..
יש לכם רעיון?

תאמרי לו שגברים חכמים לא פחות מנשים וכל המוסיף גורע.

• הוסף לסימניות
לוגו לא חייב להיות אחד לאחד. לפעמים אפילו עדיף שזה יהיה הפוך.. קצת מקום לדמיון. בלי קשר, נראה לי שהיית צריכה קצת להגמיש ולעדן את החיבור של האותיות כרגע הם קצת זרות אחת לשניה. אני הייתי הופכת אותם לצורה ומחברת אותם שיראו כאליו הם גוף אחד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;658390:
תאמרי לו שגברים חכמים לא פחות מנשים וכל המוסיף גורע.
לאו דוקא- אני לא הבנתי את הלוגו גם אחרי ההסבר, ואני לא טיפש.
כנראה בגלל שאני גבר...

• הוסף לסימניות
שים בעיגולים כובעים, פאות מסולסלות ואולי אפילו פרצופים מחייכים :):):)

• הוסף לסימניות
סליחה על רמת הביצוע (נעשה ברגע עם כלי החיתוך), וגם העט יכול להיות בצבע קשור לעיגולים (כלי החיתוך לא מספק כאלו), אבל אפשר להתקדם עם הרעיון פחות או יותר. בהצלחה

קבצים מצורפים

• חסדי אחים.JPG
    KB 77 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
האותיות לא כ,כ משתלבות אחת עם השניה. הסריף של ה-א' קצת עולה כלפי מעלה ואז יש בעיה במרחק מה-ח' אז או לקרב את ה-א' שתהיה ממש צמודה ל-ח' או להרחיק.

• הוסף לסימניות
נתנאלה

הרסת את הלוגו... :mad:

אם הוא רוצה שגם הגברים יבינו, אפשר להוסיף כוכבית, ובאותיות קטנות למטה להסביר שהעיגולים מסמלים ראש. כלומר, להסביר "ברחל בתך הקטנה", שגם ילדים היפראקטיביים יבינו. :)

(לא התכוונתי שהם טיפשים, ולא להפנות את האשכול לנושא זה).

• הוסף לסימניות
אולי רק את היד להוסיף כמו שנתנאלה עשתה
בלי התוספת ב2 הראשים כמובן

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות דברים מדהימים עם הח' והא' בענין של נתינה והענקה.
רעיון מעולה, רק שווה ביצוע יותר מעמיק.

• הוסף לסימניות
למשל, משהו בסגנון הזה:

קבצים מצורפים

• חסדי אחים לוגו (Small).jpg
    KB 18.4 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה