קטיף נוריות נמצא בישוב באר טוביה (קדמה לשעבר)אני רוצה ללכת לשדה הנוריות,
אשמח לדעת איפה זה נמצא בדיוק.
כמה עולה כניסה,
והאם יש מספר טלפון?
תודה רבה רבה
מלכי
לא יודעת להגיד לך איך להגיע לשם אבל הכניסה לא עולה
עולה רק להשכיר מספרים ובקבוק כזה בשביל לגזור נוריות
ממש כמה שקלים
תודה רבקיהייתי שם היום עולה 50 שח לגביע ונכנסים כמה שרוצים.
מאד קשה לצלם שם כי יש מלאאאא אנשים.
תבואי על הבוקר ואז יהיה לך סיכוי טוב יותר.
היום היה מעונן ככה שמדי פעם השמש הסתתרה, אבל כמות האנשים, כעט ולא יכלו להוציא תמונה מבלי לראות מישהו ברקע.תודה רבקי
כן... הייתי שם אתמול,
בבוקר יש שמש חזקה ואי אפשר לצלם.....
מה שכן הם סוגרים בשעה שש והם נותנים להישאר עד 6:30 שאז כבר אין אנשים כמעט..
יש מצב שתעלו תמונות מהמקום?
יעזור לי מאד!
קטיף נוריות באר טוביה, פשוט וקל.יש מצב למיקום מדויק?
עדיף עם יש לוייז או משהו...
עד מתי הפריחה?
לא נראה לי שנשארו שם עד הרבה פרחים אחרי שכל החול המועד אנשים באו לקטוף את הפרחים
עדיף לך לחפש שדה פרחים פתוח
באסה!!!!אחותי היתה שם בפסח ואמרה שלא נישאר פרחים!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים