כללי שדה תעופה

• פותח הנושא red
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מבקשת עזרה לאחר חיפוש בפורום, ומחוסר אפשרות לחיפוש ברשת (נתיבית)
אני זקוקה לתמונה של חנות בשדה תעופה, אבל שיובן שזה שדה תעופה ולא רחוב וכד'.
או תמונה של שדה תעופה באופן כללי להתרשמות ,
אם יש לכם תמונות משפחתיות גם יעזור לי מאד!!! (מדובר להתרשמות לצורך ציור בלבד!) אשלח לכם באישי את כתובת המייל שלי.
תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 289.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 14
  • 1542_mb_file_69316.jpg
    KB 70.2 · צפיות: 12
  • 1070624.jpg
    KB 97.6 · צפיות: 11
  • BUD_atti_lh_budferihegyintlairportterminal2b_xo8rp6nzft.jpg
    KB 408.3 · צפיות: 9
  • Vancouver.jpg
    KB 319.2 · צפיות: 11
  • ordpopcorn.jpg
    KB 110.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!! איזו השקעה....
אשמח אם יש למישהו עוד בסגנון הזה...

• הוסף לסימניות
בס"ד
בבקשה עוד כמה...

קבצים מצורפים

• IMG_3102.JPG
    KB 553.2 · צפיות: 12
  • IMG_3912.JPG
    KB 356.5 · צפיות: 9
  • IMG_3914.JPG
    KB 600.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בקשה

קבצים מצורפים

• PikiWiki_Israel_11466_Airport_reception_hall.jpg
    KB 368.2 · צפיות: 7
  • ben-gurion-airport.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון...אמן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה