כללי שדות פעילים בפידיאף, איך עושים???

• פותח הנושא EPaP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עיצבתי טופס, אני מעונינת להפוך את שדות המילוי לפעילים
(כך שלא צריך להדפיס ולכתוב, לאלא למלא במחשב ולשמור את השינויים)

ידוע לי שניתן לעשות זאת בצורה כלשהי של פידיאף
מהי הדרך??? והאם ישנה אפשרות להגדיר פונט מסויים כברירת מחדל?
(מצרפת את הסכם השימוש של פונטייפ שבנוי על הדרך הזו)

תודה!

קבצים מצורפים

• הסכם שימוש.PDF
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לפתוח אקרובט,
יש בצד שמאל את מכילה "כלים" ללחוץ עליה
בצד ימין נפתח שורות אפשרויות שונות
תחת הלשונית "טפסים" מגדירים את זה בקלות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כדי להכין את הטופס באינדיזיין, יש לבחור כל תיבת טקסט ולהפוך אותו ל-text field. את זה עושים באינדיזיין ע"י חלונית ה-buttons and forms שנמצא תחת הכותרת Interative בתפריט Window.

יש לייצא את הטופס מאינדיזיין בתור Interactive PDF ולא PDF רגיל.

אפשר לבחור רק את גודל הפונט באינדיזיין, אבל הגופן עצמו תמיד יהיה Times כברירת מחדל.

אפשר אחרי זה לבחור את השדות ה-Acrobat ולשנות את המאפיינים (כגון גופן, יישור, הפיכתם ל-comb שזה אומר סוג שדה שמחולק לריבועים כאשר מזינים תו אחד בכל ריבוע -- לתעודות זהות, וכו').

למרות שאי-אפשר להגדיר את כל המאפיינים הנ"ל באינדיזיין, עם תוסף שלי שנקרא FormMagic אפשר, וזה מיקל מאוד לאלו שבונים הרבה טפסים. יש גם גירסנ חינמית לטפסים קצרים (עמוד 1 ועד 10 שדות):

https://www.id-extras.com/products/formmagic

אריאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TODA;n5062864:
לפתוח אקרובט,
תודה!

אין לי אקרובט אלא רק רידר
ישנה אפשרות אחרת?
דרך אינדי' אולי?

• הוסף לסימניות
רק באקרובט.

אגב, אקרובט מזהה יותר בקלות את השדות שבקובץ - אם הקובץ עוצב בקורל.
אבסורד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;n5063390:
רק באקרובט.

סליחה, אבל זו פשוט טעות. אפשר ליצור טפסים אינטראקטיביים ישירות באינדיזיין! (ראו את תגובתי לעיל!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;n5063427:
סליחה, אבל זו פשוט טעות. אפשר ליצור טפסים אינטראקטיביים ישירות באינדיזיין! (ראו את תגובתי לעיל!)

תודה על התגובה!
השדות אכן הפכו לפעילים, אבל עם טיימס...

ניסיתי גם את הסקריפט (מלא תודה על זה) והוא לא עובד לי על רידר - לא שומר את העיצוב

ויש לי עוד בעיה קטנה: רוב השדות אמורים להכיל יותר משורה אחת/תיבת הטקסט מעט באלכסון
אז עד שאגיע למחשב עם אקרובט, אכין טמפלט בוורד

שוב, תודה!
ובע"ה כשאצליח עם הסקריפט, אעדכן

הפתרון (לפי מה שכתב "אריאל וו"):
לבחור את תיבת הטקסט הרצויה, ואז
Window > Interative > buttons and forms
בחלונית שנפתחת, תחת "text" לשנות ל text field
(ניתן להגדיר גודל כתב, ימין שמאל, צורת ההפעלה של השדה, סיסמא)
לסגור כפידיאף אינטרקטיב

• הוסף לסימניות
האמת הוא שלא ניסיתי עם רידר. כמדומני שצריך אקרובט.
יותר משורה אחת אפשר לעשות באינדיזיין.
טקסט מעט באלכסון בשדה לא נראה לי שאפשר לעשות אפילו עם אקרובט... צריך לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה