• הוסף לסימניות
אני רואה התמכרת סופית...

מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1491008:
אני רואה התמכרת סופית...

מהמם!

לא לדאוג, זה יעבור לי,
סתם ת'להבות מצעצוע חדש...:D

• הוסף לסימניות
מציור לציור הנשימה נעתקת!!!!!!!!!! wowwwwwwwwww

• הוסף לסימניות
וואי זה ציור כלבבי, ממש... נהדר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1491018:
לא לדאוג, זה יעבור לי,
סתם ת'להבות מצעצוע חדש...:D

אדרבא,
תמשיכי הלאה לשטוף לנו את העיניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1491034:
אדרבא,
תמשיכי הלאה לשטוף לנו את העיניים.
נופים מיציתי, פרחים אני מנסה את צבעי המים, עדיין לא הגעתי לתוצאה רצויה.
אח"כ אנסה להתאמן על פורטרטים ודמויות.
כשיצא לי משהו מעניין, בע"ה, אשתף.

• הוסף לסימניות
ראובן רובין, מאחוריך!

• הוסף לסימניות
זה פשוט גדוללל! אוהבת נורא!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת במיוחד במיוחד!
צבעים שמחים,
יופי של מרחב

• הוסף לסימניות
הצביעה יפה ועשירה,והטונאליות בין המימדים טובה.

• הוסף לסימניות
את ההוכחה לכך שלא הכלי קובע אלא היוצר.
לא משנה באיזה כלי תשתמשי, תמיד ישאר החותם שלך!

ציור יפה וריחני :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה