שדרגתי!!

• הוסף לסימניות
לא העתקתי משווום דבר
פוטושופ

קבצים מצורפים

• יילוד.png
    KB 178 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
שרה, את עולה מיום ליום
תמשיכי כך...

• הוסף לסימניות
השני יותר טוב מזה, הקווים שלו יותר אמיצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1616832:
השני יותר טוב מזה, הקווים שלו יותר אמיצים.

אין לך מושג איך אני שמחה לשמוע את המשפט הזה .אני חשבתי שהיום לא מעריכים בכלל
רישום ודיוק כי הרי כל אחד יכול להעתיק במחשב..אפילו הרגשתי לא נעים להעלות ציור של
כמה קווים שלא מביע שום רעיון,[זה לא פשוט לצייר מדויק וזה לקח לי איזה רבע שעה ] מצד שני גם בצביעה אתה לא יודע איפה זה אומנות ואיפה זה ידע תכני של שימוש בתכנה
וכל הנושא הזה מפריע לי

• הוסף לסימניות
שרה,
אהבתי מאוד את הציור שלך.
הצבוע, כמובן, יותר מרשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה כהן;1617358:
אין לך מושג איך אני שמחה לשמוע את המשפט הזה .אני חשבתי שהיום לא מעריכים בכלל
רישום ודיוק כי הרי כל אחד יכול להעתיק במחשב..אפילו הרגשתי לא נעים להעלות ציור של
כמה קווים שלא מביע שום רעיון,[זה לא פשוט לצייר מדויק וזה לקח לי איזה רבע שעה ] מצד שני גם בצביעה אתה לא יודע איפה זה אומנות ואיפה זה ידע תכני של שימוש בתכנה
וכל הנושא הזה מפריע לי

רבע שעה זה לא הרבה בכלל :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה