שדרגתם מטבח פעם?? כנסו לפה

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לשדרוג מטבח ישן בן כ40 עם שיש סדוק ולא חלק מאבן שיש ישנה

• הוסף לסימניות
מה התקציב?
אפשר להחליף שיש, ועל הדרך לעצב קצת
להמשיך את השיש ליצירת חצי אי
להוסיף ארונות/להחליף חזיתות

או שהתכוונתם לכיוון של צביעת השיש?

• הוסף לסימניות
באמת אין תקציב. יש באמת אופציה של צביעת שיש? אני מאד מאד אשמח לדעת על כך!

• הוסף לסימניות
צביעת ארונות מטבח זה משהו מעשי?
לצבוע ארונות לצבע יותר עדכני

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע ראיתי בדירה של חברה שצבעה את הארונות.
המטבח היה נראה כמו חדש!!!!!!!!!!!!
לא האמנתי שלא עשו שיפוץ
מנסה לברר בשבילך פרטים...

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע ראיתי בדירה של חברה שצבעה את הארונות.
המטבח היה נראה כמו חדש!!!!!!!!!!!!
לא האמנתי שלא עשו שיפוץ
מנסה לברר בשבילך פרטים...
וואו
אני ממש אשמח.
כי בתמונות זה נראה מהמם!
אבל השאלה איך זה נראה באמת חלק מקרוב
וכן אם זה אח"כ אפשרי לתחזוקה ולניקוי

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה התקציב, אני יודעת שחברה שלי החליפה את כל החזיתות של הארונות, מטבח גודל סטנדרטי יצא לה באזור ה-5,000 ש"ח, נגר ערבי, אבל אמרה שעשה עבודה טובה, מבחינת מראה יצא מהמם, סגנון קלאסי.

• הוסף לסימניות
@אוריגמי אין לי באמת תקציב להחלפת שיש, אני מאד אשמח לדעת איך באמת צובעים שיש. תודה!

• הוסף לסימניות
@אוריגמי אין לי באמת תקציב להחלפת שיש, אני מאד אשמח לדעת איך באמת צובעים שיש. תודה!
אין לי נסיון בצביעת שיש
אולי תפנו לחנות טמבור לשאול?

שמעתי גם על אנשים ששמים טפט איכותי לפסח ומשאירים לכל השנה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תבקשי ממנה תמונות של לפני אחרי צביעה-
+972526863613

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה