שדרוג המחשב - חובה לפתוח!

• הוסף לסימניות
לחברי פרוג היקרים!
החלטתי לשתף אותכם בשינוי העצום שניהיה לי במחשב.

היה לי מחשב שעבד בצורה טובה. והייתי בטוחה שאין יותר טוב מיזה.
כאשר ערכתי את הסרטים כמובן שהיה צריך רינדורים.
סגירת סרט שהיה לוקח לי שעוווות!!!!! וכו... (אבל חשבתי שזה נורמלי)

לאחר שהייתי בקורס של פופקו על הקודקים וסגירות, הכרתי אותו, והחלטתי להתיעץ איתו לגבי המחשב שלי, מה אפשר לעשות איתו כדי שהעבודה תרוץ בפרימייר ובאפטר. ושאני לא יבזבז שעות על רינדורים וסגירות למיניהם.

גיליתי שהבן אדם מ-ו-מ-ח-ה בצורה יוצאת דופן!!! בטכנאות של המחשב. והפלוס הענק, שהוא מבין גדול בתוכנות עריכה.( שאגב עדיין לא מצאתי טכנאי אחד שמבין גם בזה וגם בזה.)

והוא יעץ לי להחליף במחשב את הכרטיס מסך ו-hard-disk.
ואמר לי שזה מה שיריץ לי את התוכנות.
ואכן פופקו הגיע אלי הביתה והתקין לי את כל הדברים הנ"ל וסידר לי את המחשב בצורה יוצאת מן הרגיל.
התפעלתי מהיחס, השירות והאמינות.

וכיום אי אפשר להכיר את המחשב קיבלתי מחשב חדש!!!
הכל טס!!!!!!!!.
אין רינדורים, הסגירות לוקחות לי כמה דקות!!!
דברים שלא הכרתי עד היום.

ממליצה בחום!!!!!
הרבה הצלחות לכולם!!!

• הוסף לסימניות
נו...
איזה כרטיס מסך ואיזה דיסק קשיח הוא שם???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;947403:
נו...
איזה כרטיס מסך ואיזה דיסק קשיח הוא שם???

האמת אין לי מושג איך קוראים להם.
נחכה שפופקו יענה על השאלה הזאת.
מצטערת :(

• הוסף לסימניות
אוי, הלואי! מה המספר שלו?
פשוט כמו שאמרת אין תכנאים שמבינים את התוכנה בעצמה, ויודעים לפתור את בעיה ספציפית
חוץ מלפרמט את המחשב, או להתקין עליו כל מיני דברים מבחוץ.

• הוסף לסימניות
טוב האמת זה סיפור ישן לפני 4-5 חודשים, אבל כפי הזכור לי הכרטיס מסך נקרא NVIDIA GEFORCE 660Ti.
והחלק המעניין בשידרוג - זה שאם קונים מחשב חדש, אפשר גם עוד שנה לקחת את כל החומרה שנקנתה בשידרוג הנוכחי ולהעביר אליו, משום שזו חומרה שמתאימה לטופ של המחשבים גם בשנה הקרובה.

נ.ב. שמחתי לשמוע שזה עובד טוב (מעניין שאף אחד לא מתקשר לספר לי לי שהעסק רץ, אני רק משער שאם לא מתקשרים לתלונות סימן שזה עובד טוב).

תודה ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
לפני כשנתיים התקין

הטכנאי שלי :
GAINWARD
Graphics Card - Quick Start Manual

האם זה קשור למה שכתבתם לעיל?
אודה אם משהו יכול להסביר לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גיינוורד זה יצרן של כרטיסי מסך, זה לא דגם, ומה שפופקו כתב NVIDIA זה היצרן של הצ'יפ שמשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך אבל זה לא אומר מי היצרן של הכרטיס מסך,
הצ'יפ הוא מרכיב חשוב לביצועים והוא מכתיב חלק ניכר מהמחיר של הכרטיס מסך, אבל גם ליצרן של הכרטיס יש משקל לא קטן לביצוע, משום שיצרן זול כמו INNO VISION הזכור לרעה הוא משתמש ברכיבים ממוחזרים מאיכות גרועה עם הצ'יפ האיכותי דבר שפוגע בביצועים ובטח באמינות, מספיק שהקבלים שאמורים להגן על הכרטיס לא מספיק גדולים כדי לפגוע באמינות, גיינוורד היא חברה טובה, אסוס היא חברה טובה, חשוב רק לבדוק מה החברה ומי הספק שלה שלא ימכור מחודשים.
בנוגע לדיסק קשיח פופקו לא כתב איזה דגם הוא מכר לה
אני אלך יותר אחורה ואמליץ להשתמש במערך שניקרא רייד שזה אומר לחבר שתי דיסקים קשיחים שיופיעו במחשב שלי כדיסק בודד, מה שקורה בפועל כשאתם מעתיקים סרט נגיד חצי סרט הולך בדיסק 1 והחצי השני בדיסק השני מה שממש מכפיל את המהירות עבודה ולכן זה מאוד משמעותי,
לגבי יצרן של דיסק קשיח, ידוע השיגעון של אנשים לקטלג חברה ווסטרן דיגיטל הכי טובה או סיגייט הכי טובה או אולי היטאצ'י, נעשה סדר בדברים, בשביל התחרות בשוק החברות מוציאות סדרות של דיסקים, בזולים אני נוטה להעריך את היטאצ'י כאמינה ואיכותית, אבל הדיסקים הקשיחים הטובים באמת זה ווסטרן דיגיטל בלאק גרסה שחורה, שעולה פי 2, לא קל
להשיג את זה כי זה לא בלבל מחירים של אייבורי או קי אס פי וחנויות ביתיות למינהם, גם לא כל יבואן מוכר אותם, הבלאק מגיע עם 5 שנים אחריות במקום 1-3 תלוי למי משווים, והוא מהיר יותר עם זיכרון מטמון גדול יותר הוא מותאם לשרתים ולמערך רייד וזה מה שבנקים בדרך כלל משתמשים, הוא גם אמין וגם מהיר, ולכן אני מאוד ממליץ עליו, זה רק שאלה של תקציב, למי שאין תקציב, ואני לא ממליץ לשים תקציב.... שיקח דיסקים קשיחים זולים במערך רייד זוג לרינדור וזוג לחומר גלם ובודד שיהיה לתוכנות ולקבצי מוזיקה ואחסון, דיסק קשיח חיצוני USB 3 שיהיה מוגדר שכל פעם שמכבים את המחשב הוא יגבה את הזוג של החומר גלם וכך לא מפריע כל כך האמינות כי החומר החשוב באמת יהיה מגובה ברמה יומית
מקווה שעזרתי
נכתב ע"י בישהש;947849:
הטכנאי שלי :
GAINWARD
Graphics Card - Quick Start Manual

האם זה קשור למה שכתבתם לעיל?
אודה אם משהו יכול להסביר לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פופקו,אשמח להבין מה ההבדל בין 660Ti לבין 670 4 GB

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט!

נכתב ע"י ASUS;948746:
גיינוורד זה יצרן של כרטיסי מסך, זה לא דגם, ומה שפופקו כתב NVIDIA זה היצרן של הצ'יפ שמשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך אבל זה לא אומר מי היצרן של הכרטיס מסך,
הצ'יפ הוא מרכיב חשוב לביצועים והוא מכתיב חלק ניכר מהמחיר של הכרטיס מסך, אבל גם ליצרן של הכרטיס יש משקל לא קטן לביצוע, משום שיצרן זול כמו INNO VISION הזכור לרעה הוא משתמש ברכיבים ממוחזרים מאיכות גרועה עם הצ'יפ האיכותי דבר שפוגע בביצועים ובטח באמינות, מספיק שהקבלים שאמורים להגן על הכרטיס לא מספיק גדולים כדי לפגוע באמינות, גיינוורד היא חברה טובה, אסוס היא חברה טובה, חשוב רק לבדוק מה החברה ומי הספק שלה שלא ימכור מחודשים.
בנוגע לדיסק קשיח פופקו לא כתב איזה דגם הוא מכר לה
אני אלך יותר אחורה ואמליץ להשתמש במערך שניקרא רייד שזה אומר לחבר שתי דיסקים קשיחים שיופיעו במחשב שלי כדיסק בודד, מה שקורה בפועל כשאתם מעתיקים סרט נגיד חצי סרט הולך בדיסק 1 והחצי השני בדיסק השני מה שממש מכפיל את המהירות עבודה ולכן זה מאוד משמעותי,
לגבי יצרן של דיסק קשיח, ידוע השיגעון של אנשים לקטלג חברה ווסטרן דיגיטל הכי טובה או סיגייט הכי טובה או אולי היטאצ'י, נעשה סדר בדברים, בשביל התחרות בשוק החברות מוציאות סדרות של דיסקים, בזולים אני נוטה להעריך את היטאצ'י כאמינה ואיכותית, אבל הדיסקים הקשיחים הטובים באמת זה ווסטרן דיגיטל בלאק גרסה שחורה, שעולה פי 2, לא קל
להשיג את זה כי זה לא בלבל מחירים של אייבורי או קי אס פי וחנויות ביתיות למינהם, גם לא כל יבואן מוכר אותם, הבלאק מגיע עם 5 שנים אחריות במקום 1-3 תלוי למי משווים, והוא מהיר יותר עם זיכרון מטמון גדול יותר הוא מותאם לשרתים ולמערך רייד וזה מה שבנקים בדרך כלל משתמשים, הוא גם אמין וגם מהיר, ולכן אני מאוד ממליץ עליו, זה רק שאלה של תקציב, למי שאין תקציב, ואני לא ממליץ לשים תקציב.... שיקח דיסקים קשיחים זולים במערך רייד זוג לרינדור וזוג לחומר גלם ובודד שיהיה לתוכנות ולקבצי מוזיקה ואחסון, דיסק קשיח חיצוני USB 3 שיהיה מוגדר שכל פעם שמכבים את המחשב הוא יגבה את הזוג של החומר גלם וכך לא מפריע כל כך האמינות כי החומר החשוב באמת יהיה מגובה ברמה יומית
מקווה שעזרתי

לא ציפיתי לכזאת היענות, תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;949032:
פופקו,אשמח להבין מה ההבדל בין 660Ti לבין 670 4 GB

אגיד קודם, שאני בדר"כ מביא מג'יגה בייט את הכרטיסי מסך.

ולגבי ההבדל, אין באמת הבדל גדול, משהו כמו 10 אחוז, אבל כמות הזיכרון נותנת לפעמים שימוש טוב, למשל באפטר או תוכנות תלת מימד מסויימות שמשתמשים הרבה בכמות הזיכרון של הכרטיס.

לפני שבוע קנו לי מחשב למקום העבודה ב- 17000, והנה המפרט שלו, מכיוון שאני לא שילמתי העדפתי שיביאו לי 670, אך אם אני הייתי משלם הייתי מסתפק ב 660ti.

קבצים מצורפים

• מפרט מחשב_Page_1.jpg
    KB 172.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זה גם חברה טובה של כרטיסי מסך

• הוסף לסימניות
הטכנאי שלי ממליץ על כרטיס מסך Quadro,
הוא טוען שזה ליגה אחרת, הרבה יותר מ-GTX,

אשמח לשמוע אם זה אכן כדאי, וכן איזה דגם מועדף
תודה

• הוסף לסימניות
אם תקנה ב-5000 ומעלה זה שווה, אבל במחירים של 1500 אין ספק שהGTX טוב פי כמה, וכדאי שתשלח את הטכנאי שלך להתעדכן קצת אצל אדובי...:)

• הוסף לסימניות
בעקבות ההודעה כאן. גם אני שידרגתי את המחשב שלי אצל פופקו.
לאחר שהחל לקרטע, ולא הסכים לעמוד בקצב.

וב"ה, קבלתי מחשב חדש. טס.
(דוג' קטנה, קבוע היה לי ליד המחשב עבודת יד, בשביל ההפסקות שהמחשב היה צריך בין פעולה לפעולה. כמו סריגה, או חריזה וכו'. ומאז המחשב החדש. אין לי זמן לגעת בזה, ב"ה, (חוץ מזה - ראש חודש).:rolleyes:

המון המון תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;952515:
הטכנאי שלי ממליץ על כרטיס מסך Quadro,
הוא טוען שזה ליגה אחרת, הרבה יותר מ-GTX,

אשמח לשמוע אם זה אכן כדאי, וכן איזה דגם מועדף
תודה
Quadro למיטב ידעתי נועד לתוכנות של תלת, כעת אני גם מזמין מחשב אחרי בירורים אצל מספר טכנאים, הכרטיס מסך הזה מצוין.
הטכנאי שלי הביא לי מפרט עם לינקים כמעט לכל חלק במפרט, ומה שלא הוא הסביר לי בטלפון בסבלנות רבה (ההסברים והלינקים ללא שביקשתי), בבקשה לינק שמסביר על כרטיס המסך -
http://www.nvidia.com/object/workstation-solutions.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה