כללי שדרוג ללוגו

• הוסף לסימניות
שלום. אני צריך יעוץ מהחבר'ה.
לקוח שיש לו אופטיקה פנה אלי וביקש שדרוג ללוגו הקיים שלו. הוא לא רוצה לוותר על האלמנטים שהיו בלוגו הקודם כי הוא טוען שכך הלקוחות מכירים אותו ואת העסק שלו, אבל בכל זאת הוא רוצה שנעשה לו ללוגו איזה מתיחת פנים.
עשיתי לו איזה סקיצה, והוא אומר שזה לא כ"כ נראה לו והוא לו יודע למה. אולי בגלל שהוא כבר רגיל לראשון וקשה לו לשנות ת'ראש, או שזה באמת לא משהו.
צירפתי פה את הלוגו הראשון ואת השדרוג.
אשמח אם יש איזה הצעות לשיפור ויעול.
תודה.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 71 · צפיות: 18
  • 2.PNG
    KB 12.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זה ציור, לא לוגו.

• הוסף לסימניות
מה שעשית הרבה יותר פשוט וברור (משודרג לטובה)
אבל ברגע הראשון שראיתי חשבתי שמדובר באיזו קיטנה או תוכנית לתלמידים

יש לבדוק אם הלוגו (בלי קשר לעיצוב שלך) אכן משדר מקום רציני,
בכל זאת עם עיניים לא משחקים וחשוב להתאים משקפיים ראויות.

מהנקודה שכך מכירים אותו זו נקודה שאכן חשובה
כי אם הלוגו ישתנה אך לא תהיה פעולת מיתוג לא יקשרו בין המקום לבין המודעה. לפעמים זה טוב (אם המקום לא נתפש עד היום כמשהו רציני) לפעמים זה רע (אם האנשים מכירים ויודעים את עבודתו הראויה וכו') מהבחינה הזו יש להתיעץ עם אלה שמומחים בפירסום ושיווק

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה מיה. האמת שהמקום ממש חדש, אבל הספיק לקנות לעצמו שם מצוין של מקום שנותן שירות מעולה! ומחירים מצוינים, והלקוחות מאד מאד מרוצים. אבל זה מה היה הלוגו שלו. מה לעשות. ואם ניצמד למקור, אז התוצאה הזו היא די מתבקשת.

• הוסף לסימניות
שים לב שבשדרוג שלך הכדור נוטה לימין והמשקף לשמאל
שזה כבר יוצר אני נעימות בלוגו

הכתמים של היבשות נראים כמו נגע

אפשר להמשיך לעבוד על זה שיצא ממש דמותג ולא איור שובב

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;635052:
שזה כבר יוצר אני נעימות בלוגו

הכתמים של היבשות נראים כמו נגע

אפשר להמשיך לעבוד על זה שיצא ממש דמותג ולא איור שובב

בהצלחה
איך אתה מציע לעשות את היבשות ?

• הוסף לסימניות
תנסה

כדור - שחור

מסגרת משקף - לבן

עדשות - שחור

יבשה במקום עיניים - לבן

• הוסף לסימניות
שזה כבר הרבה יותר טוב מהמקור הסימטרי והמשעמם.

חוץ מזה, נפטרת ממעברי הצבע המיותרים שזה מצויין. ועדכנת את הפונט למשהו שלא נראה כאילו שלפו אותו מהבוידעם.

אז לדעתי, בשביל מתיחת פנים, עשית עבודה מצויינת.

• הוסף לסימניות
לדעתי השינוי יפה וטוב וכמובן שזה עדיף מקודמו.
אבל מראש לא הייתי הולכת על לוגו כזה לחנות אופטיקה.

• הוסף לסימניות
אם הייתי מטפל בזה מלכתחילה, נראה לי הכל היה נראה אחרת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;635039:
מהנקודה שכך מכירים אותו זו נקודה שאכן חשובה
כי אם הלוגו ישתנה אך לא תהיה פעולת מיתוג לא יקשרו בין המקום לבין המודעה. לפעמים זה טוב (אם המקום לא נתפש עד היום כמשהו רציני) לפעמים זה רע (אם האנשים מכירים ויודעים את עבודתו הראויה וכו') מהבחינה הזו יש להתיעץ עם אלה שמומחים בפירסום ושיווק

בהצלחה

אבל במקרה הזה לא היה כאן שום מיתוג. ולא שפה פירסומית. זה לא היה לוגו, אלא איור שהיה תקוע במודעות פירסום שונות זו מזו. חכן אין פה שום בעיה לשנות אותו לגמרי.

• הוסף לסימניות
אז אני אמור לשכנע אותו לשנות כיוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י alizae;635109:
אבל במקרה הזה לא היה כאן שום מיתוג. ולא שפה פירסומית. זה לא היה לוגו, אלא איור שהיה תקוע במודעות פירסום שונות זו מזו. חכן אין פה שום בעיה לשנות אותו לגמרי.

אולי את צודקת מהמבט המקצועי
אני מנסה לבא מהמבט של האדם הפשוט שלא תמיד מבדיל בין לוגו ואיור
הוא רואה את הסמל/איור וכד' מופיע בכל המודעות של המפרסם הספציפי ומקשר אותו אליו.
ולכן לא ישנה לו כ"כ מה ההגדרה המקצועית של האוביקט.

כי כל שפה גם אם היא עילגת או שגויה היא עדיין שפה

כמובן שזה תלוי אם הוא עוצב באופן שגרם לאנשים להגדיר אותו כשייך דווקא למקום הספציפי של האופטיקה ולא כתמונה שמשתמשים בה באפנים ששונים.

עד כאן דעתי :)

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.
הבנאדם עוד לא השתכנע, הוא רוצה לראות עוד דעות של מבינים.
אז מה אתם אומרים?
לשנות כיוון לגמרי זה לא אופציה מבחינתו. השאלה שלו היא האם זה מספיק מקצועי בשביל להחליף או לא. הוא לא באמת יודע למה הוא מתכוון ומה הוא רוצה לראות.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה חביב מאוד בשביל מתיחת פנים.
הקונטורים החיצוניים של הכדור דקים מדי.

• הוסף לסימניות
אליעזר דוד כתב שהכתמים של היבשות נראים כמו נגע.
יש עוד מישהו שחושב כך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה