שדרוג לWIN 10

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות - למה זה טוב?
אנימציות בלבד או יש בזה משום תוספת למהירות כלשהי?

כדאי?

• הוסף לסימניות
רק ברשותך אסף, כל ההמלצות מדברות על התקנה נקייה, ולא על שידרוג.
ואדרבה, שידרוג לא מומלץ בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2147397:
רק ברשותך אסף, כל ההמלצות מדברות על התקנה נקייה, ולא על שידרוג.
ואדרבה, שידרוג לא מומלץ בכלל.

אכן 100% צודק.

• הוסף לסימניות
עד מתי אפשר לשדרג ללא תוספת תשלום?
(למי שיש ווינדוס 7)

• הוסף לסימניות
אז אחרי שקראתי כמעט הכל אני ישאל 'ברחל בתך':
מבחינת מהירות, יש הבדל אם אעשה התקנה נקייה של 10 לבין אם אני מפרמט את המחשב שלי מחדש ומתקין שוב 7?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;2147963:
אז אחרי שקראתי כמעט הכל אני ישאל 'ברחל בתך':
מבחינת מהירות, יש הבדל אם אעשה התקנה נקייה של 10 לבין אם אני מפרמט את המחשב שלי מחדש ומתקין שוב 7?

פירמוט, והתקנה נקייה הם אותו דבר.

בגדול אני אישית ממליץ להתקין וינדוס 10, כל מה שלא אוהבים לרוב יש היום כבר פתרונות.

• הוסף לסימניות
אם לא שדרוג,
התקנה מחיבת טכנאי, לא?

• הוסף לסימניות
אני דוקא אומר שיש הרבה מה לדעת איך לפרמט.

• הוסף לסימניות
הסתבכתי עם זה לגמרי יש פה משהו שמוכן לעשות לי התקנה?(או להסביר בעיברית ברורה הסתבכתי עם ההוראות)
כמה עולה סיפור כזה?

תודה

• הוסף לסימניות
את לא רוצה להחזיר אחורה?

• הוסף לסימניות
עוד לא שידרגתי/התקנתי אני מסתבכת עם ההוראות

• הוסף לסימניות
אין לי עניין לשדרג אפשר התקנה נקיה

• הוסף לסימניות
אם אתם בני ברקים תוכלו לפנות אליי.

• הוסף לסימניות
תוך כדי הבירור שלי מה עדיף,
המחשב התחיל לשדרג ולעדכן מעצמו.

מה לעשות? בכל מקרה להגיד לו כשהוא מסיים לחזור ל7?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה