שדרוג מחשב ישן

• הוסף לסימניות
ברשותי מחשב ישן כ10 שנים אבל עובד טוב במשרד לאחרונה הכבדתי עליו וראיתי שקשה לו עם נפח הזיכרון הקטן שלו רק 2 GB רציתי להחליף לו ל8 GB זיכרון הלוח הוא של אינטל דגם DQ965GFE ומעבד Intel Core 2 Duo E6420 חפרתי באיביי קצת ונראה לי שזיכרון זה יענה על הדרישה אבל כתוב שם שזה עבור מעבד AMD - לפי הבנתי יש דגמים שהמוכר מדגיש שזה רק לAMD ובזה אין כזו הדגשה אבל בכל זאת אשמח לשמוע כאן מהחברים היקרים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם ההשקעה היא מעל כמה מאות שקלים לא שווה להשקיע ולהסתכן בכך שעוד תקופה קצרה ייהרס לו חלק אחר, מחשבים בגיל הזה נוטים אחרי כל פתיחה שלהם לפתח מחלות, מה הצורך שלך מבחינת תוכנות שאתה עובד איתם?

• הוסף לסימניות
יש כמה דגמים של זיכרונות שממוספרים ב-DDR או 1 או 2 או 3 הם שונים זה מזה בחור שבאמצעם
לפני הקניה צריך לבדוק מה מתאים ללוח אם שלך

• הוסף לסימניות
תודה לעונים אבל נראה שלא קראו את מה שכתבתי לפני שענו :(
פירטתי בדיוק מה הדגם של הלוח זה תומך רק בDDR 2 והזכרונות שם זה גם DDR 2 והמחיר גם כתוב שם 58 ש"ח נראה לי שזה לא הרבה:)
מה הצרכים שלי גם ידועים לי ושאלתי לא הייתה האם לשדרג
השאלה שלי רק הייתה מהבחינה שכתוב שם שזה עבור מעבדי AMD האם יש בזה ממש ?
ושוב אודה מאד לבעלי ניסיון שיענו לי על שאלתי זו

• הוסף לסימניות
אכן יש עניין של זכרונות עם תמיכה בלוחות אם מסויימים ומעבדים מסויימים,
בדרך כלל אין בעיה עם זה, אך במיוחד כשקונים באיביי זכרונות כאלו ישנים ראוי לבדוק אתהנושא, מומלץ לקנות של יצרן מוכר ולא משהו סיני שעשוי לעשות נזק.

בחוברת שהגיעה עם לוח האם יש רשימה שנקראת qvl שם מפורטים היצרנים שזכרונות שלהם עובדים עם הלוח

• הוסף לסימניות
במקרה שלך הזיכרון המדובר הוא זיכרון בארכיטקטורת hd שסיכויים רבים שלא ייתמך על ידי הלוח שלך, אל תקנה אותו לדעתי

• הוסף לסימניות
טוב חיפשתי עוד ומצאתי משהו אחר של קינגסטון אמנם יקר יותר כמעט כפול
אך כנראה יותר איכותי ולא כתוב כלום על התאמה ללוח יתאים לאינטל ?
לדעתכם המקצועית

• הוסף לסימניות
הוא כותב שם שזה מותאם רק ללשרתים מסויימים של hp ו compaq
שוב סיכון שלדעתי לא משתלם

• הוסף לסימניות
FBD = זה קיצור של FULL BUFFERED DRAM דהיינו זיכרון עם חוצץ (בלי להכנס להסברים מדי עמוקים זה סוג של טכנולוגיה של זיכרונות לשרתים ו/או תחנות עבודה גדולות שנועדה להוריד את העומס החשמלי מהבקר) - לא מתאים ללוחות רגילים.

אני לא הייתי משקיע שקח בלוח 965.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;2204437:
ברשותי מחשב ישן כ10 שנים אבל עובד טוב במשרד לאחרונה הכבדתי עליו וראיתי שקשה לו עם נפח הזיכרון הקטן שלו רק 2 GB רציתי להחליף לו ל8 GB זיכרון הלוח הוא של אינטל דגם DQ965GFE ומעבד Intel Core 2 Duo E6420 חפרתי באיביי קצת ונראה לי שזיכרון זה יענה על הדרישה אבל כתוב שם שזה עבור מעבד AMD - לפי הבנתי יש דגמים שהמוכר מדגיש שזה רק לAMD ובזה אין כזו הדגשה אבל בכל זאת אשמח לשמוע כאן מהחברים היקרים
תודה מראש

אתה צריך זכרון של 2G כפול 4 יחידות זה מה שנתמך במחשב שלך
http://www.ebay.com/itm/High-Densit...754476?hash=item4af12bb96c:g:fxgAAOSwiLdWAk-t

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הודעה הבאה

• הוסף לסימניות
לא יתאים ללוח שלך,זה שוב ככמו הזיכרון הראשון בארכיטקטורת hd

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה