שדרוג פאה בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום!

יש לי פאה בת 3, יפה ונהדרת.
קצת נמאס לי ממנה, וגם חסר בייבי היר, אז חשבתי ללכת לפאנית שמתמחה בשדרוג- להוסיף קצת שיער, לדרג, לשנות את הפוני, ולצאת עם הרגשה רעננה.
הפאה של בריינדי, ואצלה בסלון ממליצים על לייקי קיבלביץ׳ לעבודות כאלה.
יעזור לי מאד לשמוע מכאלו שיש להן נסיון איתה או עם אחרות,
חוויות לא נעימות- באישי.

וכן, אם למישהי יש את מס׳ הטלפון שלה, לא מצאתי אותו באינטרנט. אשמח אם תוכל לכתוב לי אותו.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שמעתיהמלצות מכמה בנות משפחה ששיפצו אצל דבורי פישר והיו מאד מרוצות.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על חייקי זלוטניק. ידי זהב, טעם מעולה ומחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
תודה,
מדובר בבעלות מקצוע שלוקחות אחריות אחר כך? יש עם מי לדבר אם אני רוצה לתקן/ לשנות?

• הוסף לסימניות
הטלפון של לייקי קיבלביץ'-
025823813

חייקי זלוטניק - היא אחותה של לייקי.

ורחל רוזנפלד אחות של גיסתן :)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבהלה;2403538:
רחל רוזנפלד מעולה בעיצוב
גם אני ממליצה על רחל!!!
שדרגתי אצלה פאה!!!!
והיא ממש הצילה לי אותה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2403658:
תודה,
מדובר בבעלות מקצוע שלוקחות אחריות אחר כך? יש עם מי לדבר אם אני רוצה לתקן/ לשנות?

בעקרון כן, תדברי איתה על זה בכל מקרה.
המזכירה של חייקי - שושי:
0527155761

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkiy;2403528:
שמעתיהמלצות מכמה בנות משפחה ששיפצו אצל דבורי פישר והיו מאד מרוצות.

הבנתי שמאד!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לטלפונים של רחל רוזנפלד ודבורי פישר?
והאם מישהי התנסתה עם ריקי גידי/שושו?

• הוסף לסימניות
מישהי עשתה פה פאה אצל רחל רוזנפלד ויכולה להמליץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה