מידע שימושי שהייה תמימה בגינה עם הילדים - הסתיימה בגניבת התיק עם הארדיסק :-(

• הוסף לסימניות
בס"ד

וכן, לכל השואלים לחלק מהחומר אין גיבוי. אל תשאלו איך? כמה? למה? אין!

ישבתי עם הילדים בגינה. פסגת זאב. רוח נעימה. שעת בין ערביים.
פתאום הוא הגיע. קפץ מהאופנוע. חטף את התיק מהספסל וברח.
וואו. הייתי בהלם. נפל לי הלב כשנזכרתי שהתעקשתי לקחת היום את ההארד-דיסק איתי.
חוץ מזה ותעודת זהות ברוך השם לא היה שם משהו משמעותי.

זהו, אז תשמרו על התיקים קרוב ואולי מישהו ימצא ויחזיר, הלוואי!

• הוסף לסימניות
:(

• הוסף לסימניות
סיכוי גבוה שברצון מינימלי של המשטרה יאתרו אותו
יש מצלמות לרוב בכל השכונות..פסגת זאב כשכונת תפר בטוח יש ומלא.
מס הרישוי של האופנוע ובשעה הוא עצור.
תתעקשו על זה

• הוסף לסימניות
איפה בפסגת זאב?
בפארק החדש?
(מלחיץ אותי כי אני גרה שם....)

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם יש למישהו מידע מה אני יכולה לעשות חוץ מלפנות למשטרה, או יכול לעזור בענין, אשמח!

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא מעניין את המשטרה כל עוד ואינך איזה 'אוליגרכית'. צר לי לומר את זה אבל אל תבנו עליהם... שמעתי סיפור על גנבים שצולמו והמשטרה לא נקפה אצבע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה