***שהשמש שוקעת***

• הוסף לסימניות
"יום ללא חיוך זה פשוט יום מבוזבז.....":)

• הוסף לסימניות
תיקון קטן- "כשהשמש שוקעת"

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, הפלאש הלבן מקלקל.
או רפלקטור, או מסנן צהוב על הפלאש.

• הוסף לסימניות
ואני הכי הכי אהבתי את התמונה השנייה!!

• הוסף לסימניות
תמונות מהממווות!!
השמש היא התאורה הכי יפה שיש...
לדעתי אם היית מצלמת ממבט יותר נמוך- זתמורת מתכופפת ומצלמת מלמטה ללמעלה -היה יכול לשדרג לך המון..

• הוסף לסימניות
התמונה השניה כמעט בסדר, למרות שהיה עדיף להכניס קצת פחות מהשמש.
האחרונה די סתמית, וגם בה - השמש מפריעה מאוד ונותנת ניגודיות לא נעימה.
הראשונה מפוספסת.
למרות שרואים שרצית לקבל תוצאה מסויימת, והעמדת את הבנות בצורה טובה, עדיין השמש מדי דומיננטית בסיפור, היא שורפת את התלתלים באופן לא מחמיא, והיא מכניסה פלייר לא מאוזן.
התאורה הקדמית לא מכוונת נכון.
אני חושב שיש בתמונות עריכת יתר, מדי הרבה קונטרסט, תקני אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1710265:
התמונה השניה כמעט בסדר, למרות שהיה עדיף להכניס קצת פחות מהשמש.
האחרונה די סתמית, וגם בה - השמש מפריעה מאוד ונותנת ניגודיות לא נעימה.
הראשונה מפוספסת.
למרות שרואים שרצית לקבל תוצאה מסויימת, והעמדת את הבנות בצורה טובה, עדיין השמש מדי דומיננטית בסיפור, היא שורפת את התלתלים באופן לא מחמיא, והיא מכניסה פלייר לא מאוזן.
התאורה הקדמית לא מכוונת נכון.
אני חושב שיש בתמונות עריכת יתר, מדי הרבה קונטרסט, תקני אותי אם אני טועה.
א.תודה על ההערה הבונה..
ב.מבחינת עריכה, לא ערכתי מידי קצת רוויה יותר צהוב כדי להוריד את הלבן של הפלאש שהפריע לי....:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1710302:
א.תודה על ההערה הבונה..
ב.מבחינת עריכה, לא ערכתי מידי קצת רוויה יותר צהוב כדי להוריד את הלבן של הפלאש שהפריע לי....:mad:

בערך משהו כזה:
(עריכה מהירה)

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 265.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1710418:
מה שינית בעריכה...? רק הוספת צהוב?

פילטר צהוב על הילדה.

• הוסף לסימניות
לדעתי השניה והשלישית פשוט מדהימות. כל הכבוד.
בראשונה ההבעות מלאכותיות מדי.

• הוסף לסימניות
נחמי, זה יפה וזה שונה.
כל הכבוד לך לנסות משהו חדש ומאתגר.

גם אני חושבת שהשמש שורפת קצת יותר מידי.

אבל בגדול תמונות מהממות, וילדות בובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1712006:
נחמי, זה יפה וזה שונה.
כל הכבוד לך לנסות משהו חדש ומאתגר.

גם אני חושבת שהשמש שורפת קצת יותר מידי.

אבל בגדול תמונות מהממות, וילדות בובות.

תודה רחלי..דווקא אהבתי את התוצאה
פעם הבאה בעז"ה נשחק אחרת עם השמש נראה מה יצא:):)

• הוסף לסימניות
מקסים, ילדות שמחות, בתנועה ... במיקום ושעה מעולים ...

המטרה של הפלאש בתמונה כזאת היא למלאות את החסר בחלק הקדמי. החסר נוצר כשהיעד הוא תאורה אחורית נכונה ונעימה בלי יותר מידי חלקים שרופים. אם אין יעד כזה אפשר פשוט לפתוח צמצם ולשרוף עוד קצת בשביל לקבל פנים בחשיפה נכונה. בתוצאה הנוכחית המטרה של הפלאש לא הושגה, התאורה האחורית חזקה מידי.
בשביל לשפר את התוצאה כדאי למקם את השמש בפינת הפריים/כשחציה מוסתר מאחורי עץ ... התאורה האחורית עדיין תהיה דומיננטית אבל נשלטת ע"י הטיה קלה של המצלמה.
בנוסף, במצב הזה צריך עוצמת פלאש גבוהה יותר ובמקביל חשיפת חסר
בצילום ביוטי, קלווזאפ, מומלץ להוסיף מרכך לפלאש.
ובכל מקרה, אם יש פילטר על העדשה לוותר עליו !!! יצרנית העדשה השקיעה בציפויים איכותיים, מגיע פילטר עם זכוכית מיותרת שמוסיף המון אובך ופלאר מכוער במיוחד בצילום מול מקור אור.
בהצלחה עם הניסיונות ... צילום חוץ עם פלאש נותן תוצאה טובה בהרבה

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט...:)
בתמונה זו דווקא הייתי עם צמצם פתוח 2.8 ועם פלאש קידמי צידי כנראה לא מיקמתי אותו מספיק טוב ואולי הייתי צריכה לעלות צמצם או כמו שכתבת להתמקם בצורה שהשמש חציה תיהיה מאחורי עץ ואז הייתי מקבלת תמורה יותר מוצלחת....
ושוב תודה נמשיך לנסות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה