שואב אבק ושוטף רצפות נטען Eureka NEW500

• הוסף לסימניות
היי האם יש המלצות /דיס ממש דחוף לי אן משהו מכיר ויכול לענות לי על כמה שאלות
תודה !

• הוסף לסימניות
תודה !
האם הגעת להמלצות על המכשיר הזה?
אולי למישהי יש ותוכל לעזור לי גם...

• הוסף לסימניות
היי
אני גם מעוניינת לקבל המלצות ממישהו שמכיר את השואבים הרובוטים של EUREKA ובייחוד על דגם: NER450
כל מי שיש לו מידע זה ממש יעזור...

• הוסף לסימניות
חוץ מקצת המלצות בגוגל לא מצאתי עוד...
הזמנתי את זה בכל מקרה,
אעדכן אם תהינה לי תובנות

• הוסף לסימניות
ואני הזמנתי את הדגם הזה : Eureka דגם NER200‏
בכללי נראה לי משווק רק כמתנה לעובדים...
אין עליו בכלל הרבה מידע, בעיקר מחפשי אינפ'
נשמע מבטיח... מקווה שלא אתאכזב מידי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיבלתי אתמול :)
עושה רושם ממש טוב!
וואו תודה,
יכולה להרחיב על איכות השאיבה/יכולת הורדת כתמים/האם מגיע לפינות/האם משאיר 'פסים' של השטיפה/איפה את קונה את התמיסה? וכל מידע רלוונטי..
מתלבטת ממש בינו לבין הטינקו.

• הוסף לסימניות
וואו תודה,
יכולה להרחיב על איכות השאיבה/יכולת הורדת כתמים/האם מגיע לפינות/האם משאיר 'פסים' של השטיפה/איפה את קונה את התמיסה? וכל מידע רלוונטי..
מתלבטת ממש בינו לבין הטינקו.
למה לא את הטינקו מלכתחילה?
אני קיבלתי שובר דווקא עליו מטעם העבודה....
בגדול עשה רושם טוב של שאיבה טובה, הוריד כתמים כמו הטינקו לדעתי (מכירה את הטינקו מכל בני המשפחה שיש להם)
לא הגיע עד הפינה ממש- כמה שהצלחתי לראות, אם כי שאב ממש עד הפינות, אבל השטיפה לא.
לא השאיר לי פסים, עשה ממש נקי. ממש כיף לתחזוק הבית.
התמיסה זה כמו הטינקו, בובוט וכו', העיקרון של זה שצריך תמיסה לא מקציפה.

• הוסף לסימניות
איך הוא? מרוצה?
נחמד
לא מה שציפיתי
מסתובב בבית ושואב
נכנס מתחת לרהיטים
המים בשטיפה יוצאים נקיים
אבל לפעמים באלי לתפוס שניה מטאטא ולעשות את זה לבד וזריז...
מה שחמוד שאם מעבירים סמרטוט ככה במקום שטיפה רצינית
אז אח"כ להעביר אותו שיאסוף את הפיצפוצים שנשארו בריצפה זה טוב

• הוסף לסימניות
תודה !

היי
אני גם מעוניינת לקבל המלצות ממישהו שמכיר את השואבים הרובוטים של EUREKA ובייחוד על דגם: NER450
כל מי שיש לו מידע זה ממש יעזור...

חוץ מקצת המלצות בגוגל לא מצאתי עוד...
הזמנתי את זה בכל מקרה,
אעדכן אם תהינה לי תובנות

ואני הזמנתי את הדגם הזה : Eureka דגם NER200‏
בכללי נראה לי משווק רק כמתנה לעובדים...
אין עליו בכלל הרבה מידע, בעיקר מחפשי אינפ'
נשמע מבטיח... מקווה שלא אתאכזב מידי

אשמח לשמוע את התרשמותכם

למה לא את הטינקו מלכתחילה?
אני קיבלתי שובר דווקא עליו מטעם העבודה....
בגדול עשה רושם טוב של שאיבה טובה, הוריד כתמים כמו הטינקו לדעתי (מכירה את הטינקו מכל בני המשפחה שיש להם)
לא הגיע עד הפינה ממש- כמה שהצלחתי לראות, אם כי שאב ממש עד הפינות, אבל השטיפה לא.
לא השאיר לי פסים, עשה ממש נקי. ממש כיף לתחזוק הבית.
התמיסה זה כמו הטינקו, בובוט וכו', העיקרון של זה שצריך תמיסה לא מקציפה.
היי לכולם
יש לי אפשרות להזמין מתנה מהעבודה מהחברה הזאת
אשמח שתכנסו לפה ותמליצו לי

• הוסף לסימניות
קניתי את השואב-שוטף Eureka NEW500 לפני כחודש+
בינתיים מרוצה מאוד!
מנקה מעולה גם רצפה ממש מלוכלכת. (בית עם ילדים, שיודעים ללכלך ממששש) התוצאה הסופית כמו אחרי שטיפה עם מים.
התחזוקה שלו ממש בסדר, לא מסובך בכלל.
בסיום פעולת הניקיון, מעמידים אותו על משטח הטעינה שלו, ומפעילים ניקוי עצמי.
אני מפעילה 2-3 פעמים את הניקוי העצמי (סתם לנערווים שלי), אח"כ מוציאה את המברשת לייבוש, וזהו. (וגם זה, רק איזה פעם בשבוע. אין צורך כל יום לייבש את המברשת)
היה פעם ששכחנו לרוקן את המים המלוכלכים, וזה קיבל ריח לא נעים. הפעלתי שוב ניקוי עצמי, ושטפתי את מיכל המים המלוכלכים, והריח נעלם.
כשהרצפה ממש מלוכלכת, שפכנו קודם מעט מים וקרצפנו עם מטאטא, ואז עברנו עם השואב. (רק כי חששתי שזה לא יספיק לכל הבית, ומסובך לגרוף בדירה שלנו)
לרוב, אני שוכחת להוסיף חומר. הוא מנקה ריצוף מבריק עם מים בלבד, והרצפה ממש נקיה. תענוג!
אפשר להשתמש בכל חומר שלא-מקציף. לא משנה החברה.
החיסרון היחיד שמצאתי: הוא שואב עד הקיר ממש, אבל בשטיפה - רק הצד הימני שוטף ממש עד הקיר.

• הוסף לסימניות
ראיתי בכ400 ש"ח יותר את הדגם:

Narwal S20 Pro נארוול​

כאן יש השוואה של המוצרים, לדעתי ההפרש במחיר שווה את ההבדלים.

ושמעתי עליו המלצות מעולות.

• הוסף לסימניות
קניתי את השואב-שוטף Eureka NEW500 לפני כחודש+
בינתיים מרוצה מאוד!
מנקה מעולה גם רצפה ממש מלוכלכת. (בית עם ילדים, שיודעים ללכלך ממששש) התוצאה הסופית כמו אחרי שטיפה עם מים.
התחזוקה שלו ממש בסדר, לא מסובך בכלל.
בסיום פעולת הניקיון, מעמידים אותו על משטח הטעינה שלו, ומפעילים ניקוי עצמי.
אני מפעילה 2-3 פעמים את הניקוי העצמי (סתם לנערווים שלי), אח"כ מוציאה את המברשת לייבוש, וזהו. (וגם זה, רק איזה פעם בשבוע. אין צורך כל יום לייבש את המברשת)
היה פעם ששכחנו לרוקן את המים המלוכלכים, וזה קיבל ריח לא נעים. הפעלתי שוב ניקוי עצמי, ושטפתי את מיכל המים המלוכלכים, והריח נעלם.
כשהרצפה ממש מלוכלכת, שפכנו קודם מעט מים וקרצפנו עם מטאטא, ואז עברנו עם השואב. (רק כי חששתי שזה לא יספיק לכל הבית, ומסובך לגרוף בדירה שלנו)
לרוב, אני שוכחת להוסיף חומר. הוא מנקה ריצוף מבריק עם מים בלבד, והרצפה ממש נקיה. תענוג!
אפשר להשתמש בכל חומר שלא-מקציף. לא משנה החברה.
החיסרון היחיד שמצאתי: הוא שואב עד הקיר ממש, אבל בשטיפה - רק הצד הימני שוטף ממש עד הקיר.
תודה רבה על המיד,
יש לי את הדגם NEW 400 ושם כתוב לרוקן את המים המלוכלכים לפני הניקוי עצמי וגם אחרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה