יש לי דייסון v12 slimמחפשת המלצות לשואב אבק ידני מוצלח, מניסיון.
אלחוטי, שמטעינים ואז אפשר לעבור בבית ולשאוב.
חברה, דגם, מחיר...
חשוב: שיכול להתמודד היטב עם הרבה שערות על הרצפה... ולא יישבר בגללן.
לא שואב שוטף רובוטי!
תודה!
אני מחפשת סוג כזה, לא עומד...יש לי דייסון v12 slim
מעולה מעולה אם בתקציב שלך לפי מה שזכור לי עלה 2600 ליבואן רשמי והיה גם יותר זול מיבוא מקביל (ksp)
קניתם בסוף משהו ?מישהו התנסה עם זה?
![]()
שואב אבק ידני נטען שארק ULTRACYCLONE SHARK CH953 | אחריות 5 שנים מלאות| שריג יבואן רשמי - מחסני חשמל
מותאם לשיער בעלי חיים PET PRO + שני זרמי אוויר עוצמתיים, מעניק יתרונות ייחודיים: יניקה חזקה, גם מול לכלוך עקשן במיוחד. סוללת ליתיום ION חזקה ריקון מכל האבק בלחיצת כפתור עם מנגנוןCleanTouch™ פילטר נשטף הניתן לניקוי ולשטיפה בקלותwww.payngo.co.il
בסוף קנינו שואב עם חוטקניתם בסוף משהו ?
אשמח לשמוע על המלצה
איזה סוג?בסוף קנינו שואב עם חוט
ממש אחלה
זהאיזה סוג?
refaeli.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים