המלצה שואב אבק שוטף!

דוקא מהסקירות שראית נראה שיש לבובוט יחצ טובים
בפרוג רוב הכותבים הם אנשים רגילים ולא אנשי שיווק ומכירות כך שהמלצה מהם היא לא יחסי ציבור אלא מידע שוק יחסית אמין
לגופו של ענין כשביררתי מה לקנות ראיתי גם כן סקירות יפות על בובוט וגיליתי שכולם זה אתרים ישראלים שכנראה משווקים את המוצרים שלהם וזו דרך שיווקית בעטיפה מקצועית
המלצות על טינקו דוקא גליתי באמזון שם יש סקירות מ10 אלף איש שקנו את המוצר וכן באתרים מקצועיים שלא מפנים לשום חנויות איפה לקנות
גילוי נאות קניתי את הטינקו ומאד מרוצה

דוקא מהסקירות שראית נראה שיש לבובוט יחצ טובים
בפרוג רוב הכותבים הם אנשים רגילים ולא אנשי שיווק ומכירות כך שהמלצה מהם היא לא יחסי ציבור אלא מידע שוק יחסית אמין
לגופו של ענין כשביררתי מה לקנות ראיתי גם כן סקירות יפות על בובוט וגיליתי שכולם זה אתרים ישראלים שכנראה משווקים את המוצרים שלהם וזו דרך שיווקית בעטיפה מקצועית
המלצות על טינקו דוקא גליתי באמזון שם יש סקירות מ10 אלף איש שקנו את המוצר וכן באתרים מקצועיים שלא מפנים לשום חנויות איפה לקנות
גילוי נאות קניתי את הטינקו ומאד מרוצה
יתכן,
אבל אמזון זה לא אינדקציה
כי אין בובוט באמזון

אין מכס על המחיר הזה אבל יש מעמ 17 אחוז והוא גם על המחיר של המשלוח שהוא קרוב ל80 דולר [הפירוט יהיה בקופה]
וה215 כולל את שניהם
לאמזון יש איזו טעות בחישוב
ולכן מומלץ להוסיף מוצר שעולה חצי דולר [שמתי קישור למוצר כזה למעלה בשרשור]
ואז המחיר יורד בכמה עשרות דולרים
חוץ מזה אם עדיין זה יוצא יותר מ17 אחוז
קראתי [אבל עדיין לא ניסיתי] שאפשר לבקש מאמזון אחרי 60 יום
בשירות לקוחות את ההפרש חזרה לאשראי
האם כבר ניסיתם לקבל החזר מאמזון ?

עדיין לא בימים הקרובים אנסה ואעדכן על התוצאות

הכי זול שמצאתי זה באולסייל
יוצא בסביבות 2550 ש"ח,כולל 4 בקבוקי נוזל.
(טינקו S5 הרגיל, לא הקומבו)
זה לא מוזר כזה מחיר זול?
אצל כל מי שבררתי, הכי זול התחיל ב2800
מישהו מכיר את האתר הזה? הם אמינים?

@מלי רוט @ישראל ברכיהו
איך כזה מחיר זול?
דיברתי איתם מקודם, אמרו לי שלא יכול להיות כזה מחיר,
וזה בטוח הקומבו.
עכשיו הם נתנו לי הצעת מחיר של 2850

מישהי כתבה פה שלפני שטיפה עם הטינקו היא מטאטא.
האמנם??? כל הרעיון זה לחסוך את הפעולות הרבות. מה הרווחנו אם צריך טאטא לפני כן??

מה פתאום, אין שום צורך לטאטא קודם, סתם עבודה כפולה.
מאז שיש לי טינקו המטאטא בשימוש רק בשבת.

השואב לא אוסף דברים גדולים כמו טישויים וגזרי נייר.

כשמטאטאים קודם יותר קל ומהר לנקות עם הטינקו
ועדיין הרווח של לא לגרוף ולא לסחוט סמרטוט הוא ענק

@יפה'לה , ציינת שהבובוט כבד ומכאיב ליד. עדיין?
ממליצה עליו, באופן כללי? הוא זול בכ-1000 ש"ח מהטינקו, וזה משמעותי - אם אין הבדלים משמעותיים במוצר

@יפה'לה , ציינת שהבובוט כבד ומכאיב ליד. עדיין?
ממליצה עליו, באופן כללי? הוא זול בכ-1000 ש"ח מהטינקו, וזה משמעותי - אם אין הבדלים משמעותיים במוצר
התרגלתי עליו ממש, לא כבד, כמו לדחוף עגלה ריקה בערך. גם הבת שלי בת 10~ יכולה להשתמש בזה.
יש לי 841 רגיל, לא הPRO.
בזמנו קניתי אותו ב1399 ש"ח כולל 15 בקבוקים של חומר. יש עכשיו מבצע על אותו דגם באותו מחיר רק בלי הבקבוקים (נראה לי 3 מגיעים עם המוצר).
אני ממליצה, רק מדגישה שזה לא מנקה ממש צמוד לקיר אלא משאיר איזה ס"מ.
לא מפריע לי כי ממילא צריך שטיפה פעם בחודש כזה, והמכשיר טוב לריענון הבית 3 פעמים בשבוע.

התרגלתי עליו ממש, לא כבד, כמו לדחוף עגלה ריקה בערך. גם הבת שלי בת 10~ יכולה להשתמש בזה.
יש לי 841 רגיל, לא הPRO.
בזמנו קניתי אותו ב1399 ש"ח כולל 15 בקבוקים של חומר. יש עכשיו מבצע על אותו דגם באותו מחיר רק בלי הבקבוקים (נראה לי 3 מגיעים עם המוצר).
אני ממליצה, רק מדגישה שזה לא מנקה ממש צמוד לקיר אלא משאיר איזה ס"מ.
לא מפריע לי כי ממילא צריך שטיפה פעם בחודש כזה, והמכשיר טוב לריענון הבית 3 פעמים בשבוע.
הבנתי שההבדל ביניהם הוא זמן הטעינה. את יודעת על עוד משהו?

הבנתי שההבדל ביניהם הוא זמן הטעינה. את יודעת על עוד משהו?
ההבדל הוא הסוללה, פשוט הPRO נותן קצת יותר זמן לנקות
וגם ראיתי שהמברשת שלו קצת שונה - אולי מקרצף יותר טוב? מענין אם זה טוב לרצפה מבריקה.
1679393049449.png

נראה לך מצדיק את ה-400 ש"ח?
לא יודעת להגיד כי יש לי את הזול יותר
אני מסיימת את הבית מלמעלה כשנשאר עוד 20% בטריה
בעלי פחות מסתדר עם זמן הסוללה כשהוא משתמש במכשיר.

האפשרות לכתוב פוסט חסומה בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה